Коринтианс – Португеса, загубен

19:06
Коринтианс – Португеса, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 10 познати от общо 19 мача - 52.6 % успеваемост

Залог на деня за 22.07.2012 г.



Шампионът на Бразилия от последното първенство в момента се намира на позиция, на която и най-големите песимисти и врагове на отбора не са очаквали да го видят. Всичко това може да бъде пренебрегнато с факта, че отборът спечели трофея в турнира Копа Либертадорес. За да го заслужи бразилският гранд пожертва доста срещи в началото на кампанията в местното първенство и сега настъпи неговият момент да се съвземе. Първите стъпки са вече налице. Отборът загуби едва един от последни си 5 мача и спечели 3 от тях. В последният кръг Коринтианс победи и то като гост категорично Фламенго с 3:0 и показа, че изкачването му в таблица е въпрос само на време и брой изиграни срещи. За класата и нивото на домакинския отбор е излишно да изпадам в детайли, след като те са спечели последното издание на Копа Либертадорес и са шампиони на Бразилия от изминалия сезон при наличието на толкова грандове в тази страна. Гостите от Португеса ФК са новаци в елита и определено изпитват сериозно затруднения при пребиваването си в този ешелон, а в гостуванията си те просто са безпомощни. Загубили са 4 от 5 визити, като са взели точка само при визитата си на намиращия се в зоната на изпадащите Палмейрас. Коринтианс от тук нататък ще съсредоточи всички си усилия изцяло в първенството, което е видно и от последно му срещи, като една победна серия за този тим може да направи така, че доста от читателите да се облагодетелстват от нея. Ставката не може да се каже, че е особено атрактивна, но определено е най-добрият избор като съотношение риск-ниво от всички срещи, които ще се изиграят през най-ранните часове на неделния ден.

► Прогноза: 1 - коефициент - 1.53

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manvidic12
21.07.2012 19:42

Тука Коринтианс може и някоя глупост да направят.