Трансферен дневник, 21 юли: Тотнъм се спря на Хълк и Дамиао, Милан иска звезда на Монпелие

18:29
Трансферен дневник, 21 юли: Тотнъм се спря на Хълк и Дамиао, Милан иска звезда на Монпелие
Ето акцентите за 21 юли, събота:

Валери Божинов няма да играе в ЦСКА, разкри собственикът на червените Димитър Борисов пред Нова Телевизия. Новината бе потвърдена и от самия футболист, пише "Тема Спорт".

Серж Нюаджи ще подпише договор за 3 години с ЦСКА. Футболистът на Ница трябва да финализира контракта си най-късно до понеделник, съобщава "Тема Спорт".

►Румънският офанзивен халф на Университатя Клуж Александру Пакурар отново е вариант за ЦСКА, информира "Тема Спорт".

Черноморец Бургас може да се подсили с френски офанзивен халф. Това е 20-годишният Гаел Нлундулу, юноша на Пари Сен Жермен. Футболистът може да действа и като нападател, пише още в страниците на вестник "Тема Спорт".

Сър Алекс Фъргюсън потвърди информациите, че Манчестър Юнайтед иска да привлече Робин ван Перси от Арсенал. Според шотландския специалист, в битката за подписа на холандеца са още няколко клуба.
"Очевидно информацията за нашето предложение е излязла от Арсенал. Ние просто се опитахме да запазим случващото се в тайна, докато не се стигне до сделка. Няма смисъл обаче да коментирам нещо, което може и да не се случи. Има и други клубове, които се интересуват от играча. Ние показахме, че се интересуваме от него и в момента това е положението", каза сър Алекс.

Мениджърът на Арсенал Арсен Венгер настоя, че възнамерява да запази Робин Ван Перси в тима си, но въпреки това остави холандския национал извън групата от 24-ма играчи за турнето в Азия.
По-рано днес сър Алекс Фъргюсън потвърди, че е отправил официална оферта за миналогодишния голмайстор на Висшата лига на Англия, който има още една година от своя договор с артилеристите. Голмайсторът отказва да подпише нов договор, а Венгер каза днес за медиите на Острова:
"Лично за мен, Ван Перси е един от най-добрите нападатели в света, ако не и най-добрият. Поради тази причина, моето желание е да го запазя в състава си. Аз все пак ще направя това, което е най-добро за Арсенал. В момента сме на такава позиция. Нямам какво повече да кажа по този въпрос", коментира мениджърът на лондончани.

Мауро Каморанези премина официално от Ланус в Расинг Клуб. 35-годишният халф, който стана световен шампион със Скуадра адзура през 2006 година, играеше в първа дивизия на Аржентина от февруари 2011 година. Преди това за малко бе в германския Щутгарт. Бившият футболист на Ювентус става деветото ново попълнение на Расинг преди началото на шампионата Апертура.

►Котдивоарският национал Коло Туре, който се оказа ненужен в състава на английския шампион Манчестър Сити, може да напусне "Етихад Стейдиъм", ако някой отбор, кандидат-купувач, плати 3 млн. паунда за правата му, разкрива "Сън". Според последните информации, турските Бурсаспор, Трабзонспор и няколко клуба от Близкия изток се интересуват от бранителя.

►Атакуващият полузащитник на Барселона Ибрахим Афелай, който не успя да си извоюва титулярно място на "Камп Ноу", е преследван от немските грандове Борусия Дортмунд и Шалке 04, съобщава "Ел Мундо Депортиво". Няма да е изненадващо, ако 26-годишният холандец замине в посока Германия, където със сигурност ще получи повече шансове за изява.

►Новоназначеният мениджър на Тотнъм Андре Вияш-Боаш продължава да се оглежда за класен нападател, информира "Дейли Мейл". Вчера скаути на шпорите са следили отблизо изявите на нападателната двойка на националния отбор на Бразилия Леандро Дамио и Хълк, които взеха участие срещу Великобритания в приятелски двубой.

►Италианският гранд Милан се спря на Мапу Янга-Мбива за заместник на Тиаго Силва, който премина в Пари Сент Жермен. Според новината на "France Football", от щаба на росонерите проявят сериозен интерес към бранителя на френския шампион Монпелие. Цената на 23-и годишния защитник е била около 6 млн. евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

John_Jameson
22.07.2012 19:14

Афелай не трябва да бъде продаван ! Момчето имаше малшанса да се контузи тежко, но преди това си играеше супер ! Дори той асистира за един гол срещу Реал Мадрид ! Е, не може да дойде в отбора и веднага да стане най - голямата звезда, но определено той има качества и тепърва ще се доказва ! Дано остане ! Ако не успее наистина да направи нещо, нека го продадат, но поне още един сезон ми се иска да остане това момче ! *tongue*

Madridist1902
24.07.2012 09:29

Почти сигурно е че напуска.

Lubo0o
21.07.2012 21:23

Монпелие малко , по - малко губят играчите си ... И как ще се представят в ШЛ не знам ... Само Белханда да не дават ,че ще стане лошо ....

LaMagia
21.07.2012 22:57

Ще бъдат боксова круша ми се струва

Martinho85
21.07.2012 21:12

Божинов в ЦСКА,а уж имаше претенции големи за голям отбор...Божее!РВП 100 статии да има още няма да дойде в МЮ,ама вие си го пишете като искате *lol* Коло Туре да го взимат някой отбор като Тотнъм например,след отказа на Кинг и ниската цена на Туре,мисля,че това ще е добър трансфер!Афелай трябва да напусне Барса,самото му идване за мен още в началото бе провал,няма как да се наложи сред такива играчи,а и тези контузии допълнително утежниха ситуацията...Няма място за него в Барса,трябва другаде да търси повече шансове за игра,а бе ясно,че Тотнъм не искат Хълк,хем скъп за тях,щем си имат нападатели...Сега да ги видя Милан като продават Силва кой акуратен защитник ще намерят.....

Madridist1902
21.07.2012 20:16

Дано Афелай премине в Дортмунд, перфектно ще замени напусналия Кагава *smile*

ReliableLive
21.07.2012 19:46

Монпелие ми се струва че без играчи ще останат,ако всичко което се пише е вярно ..