Стойчо: Няма да застана срещу феновете

14:42
Стойчо: Няма да застана срещу феновете
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов похвали играта на отбора си след победата с 5:0 над Ботев Враца в контролна среща.

"Добра проверка, видях хубави неща. Контролата я направихме най-вече заради Мишел Платини и Антон Карачанаков, които изостават с подготовката. Харесаха ми и част от юношите, които познавам. Затова ги вземам в първия състав. Някои от тях обаче няма как да играят при нас и ще бъдат преотстъпени", каза треньорът на армейците.

"Аз никога няма да се противопоставя на феновете, никога, разберете. Нека не коментираме повече декларации, подписи и такива работи. Да говорим само за отбора", допълни Младенов на въпрос дали е подписал декларация на ръководството срещу феновете.

"Не знам дали ще има нови попълнения. Питайте ръководството. Вече два месеца повтарям едно и също и мисля, че вие започвате да се убеждавате, че съм прав. Липсва ни офанзивна мощ. Нямаме човек, който да направи последния пас и да вкара гола", каза още Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MaLkO_LuD94
21.07.2012 23:54

Уинър това интервю е старо вие вече ще почнете да качвате и от миналата година ;х

holigan4e
21.07.2012 18:08

Изпуснахте го вие Любо Пенев ...сега , ще се молите за него , ама дудуче *wink* От Левски съм , ама човека е прекрасен и нема равен в момента в Бг .

manutd_forlife
21.07.2012 15:44

Докато има хора като Стойчко, Цска ще има бъдеще *beer*

holigan4e
21.07.2012 18:07

Така си е , ама никой не го бръсне за слива. Човека е просто няква си фигурка там колкото да има някой и това е. Има ли такива катили като Титан , ако ще и Моу да дойда нема да ги оправи. Рибата се вмирисва знаеш от къде *wink*