Щурм Грац – Залцбург, загубен

13:32
Щурм Грац – Залцбург, загубен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 10 познати от общо 18 мача - 55.6 % успеваемост

Залог на деня за 21.07.2012 г.



Коефициентът за подобна развръзка в тази среща може да се каже, че е доста надценен и това обстоятелство допълнително ме подтикна да я препоръчам на всички читатели. Ред Бул Залцбург загуби първия си официален мач за сезона през изминалата седмица, като отстъпи с 0:1 доста изненадващо в гостуването си на Дюделанш в квалификациите за Шампионската лига. В следващия вторник предстои срещата реванш на австрийска земя и тази наближаваща ключова среща ще принуди треньора на Залцбург да направи промени в състава за днешния мач. В последната си интервю преди тази среща наставникът на гостите сподели, че не е доволен от показаното в мача с Дюделанш и с цел да има свежест и промяна в отбора, ще редуцира стартовия състав за днешната визита. Залцбург има доста дълга и равностойна скамейка и необходимите корекции могат да бъдат внесени с лекота. В атака за гостите изборът е огромен като Сориано, Майерхофер, Янтчер и Сарате са само няколко от наличните нападатели. По традиция Залцбург е доста резултатен в изявите си в местното първенството. Щурм Грац изигра 9 контролни срещи като в 3 от тях завърши при опцията Под, като във въпросните 3 срещи бяха реализирани по точно 2 гола във всяка. Атаката на отбора се води от унгарския национал Имре Сабич и немското дете чудо Ричард Сукута-Пасу. Двамата не спряха да се надпреварват в подготовката кой ще отбележи повече попадения, като тази своеобразна надпревара доведе и до изключително резултатната игра за Щурм в атака. Така техни резервни опции за атаката на отбора останаха австрийският национал Рубен Окотие и хърватинът Дарко Бодул. С немския наставник начело на отбора, способен стил на игра и с толкова хомогенния състав, с който разполага отбора, се смята че Щурм е един от основните фаворитите за титлата този сезон в Австрия. Домакините няма и международни ангажименти, което допълните ще ги улесни в домашните им изяви. Тук се срещата едно от топ 3-те най-силни домакински нападения от миналия сезон срещу най-силното нападения на гостуващ тим от изминалата кампания. Последните 3 домакински срещи на Щурм срещи този съперник неизменно завършваха при опцията Над 2,5 гола, като всички предпоставки да видим това и днес са видни. Ставката е крайно надценена предвид началото на сезона и липса на впечатления от играта и стилът на двата тима във футболната общественост и това се оказва доста добра възможност в днешния тираж.

► Прогноза: Над 2,5 гола - коефициент - 1.83

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zarko59
21.07.2012 13:36

над 2.5 добра опция ! ще го играя смело