Петев: Ще атакуваме в Загреб

16:48
Петев: Ще атакуваме в Загреб
Билетите за феновете на Лудогорецза мача-реванш срещу Динамо Загреб в Загреб вече са в продажба. Пропуските ще се продават до понеделник включително в тренировъчния комплекс "Гнездо на орли" на цена 2.60 лв. или 10 хърватски куни. За улеснение на желаещите ще бъде отворено и гишето до бистро "Силвена". То ще работи в петък, събота и неделя след 17 ч. От "Динамо" предоставиха 1000 билета за феновете на Лудогорец.

Ръководството на орлите призовава всички привърженици да пътуват за Загреб, за да подкрепят отбора в тежкия реванш. Момчетата на Ивайло Петев играха отлично и само малшансът ги лиши от победа в първия мач. Шансовете за отстраняване на Динамо са реални, но само с помощта на верните фенове. В същото време старши треньорът на Лудогорец Ивайло Петев заяви, че неговите футболисти ще играят само за победа при реванша.

"Ще атакуваме от първата минута. В Разград се видя, че няма от какво да се притесняваме и можем спокойно да се конкурираме с динамо Загреб", каза още Петев.

"Няма да се браним в Загреб, а ще търсим гола. Ако успеем първи да вкараме, ще имаме големи шансове. Това е най-важното като ситуация в мача".

На въпрос как оценява евентуалното следващо стъпало на зелените от Разград, той отвърна, че не познава нито един от двата отбора. При успех над Динамо, Лудогорец ще се изправи срещу Шериф (Молдова) или Улисес (Армения).

"Всеки един от тях заслужава уважение, но са далече от класата на Динамо Загреб", завърши младият специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация