Продължава подготовката на юношеските национални отбори в Брестник

13:08
Продължава подготовката на юношеските национални отбори в Брестник
Петият ден от централизираната подготовка на юношеските национални отбори на България до 17 и до 19 години донесе пълна почивка за гарнитурата, ръководена от Методи Деянов, и тежко двуразово натоварване за батковците от набор'94, чийто селекционер е Владимир Стоянов.

Юношите до 17 години получиха пълен почивен ден и имаха възможност да отскочат от Брестник до Пловдив. Както и на предишни лагери, и сега прави впечатление, че Методи Деянов и Владимир Стоянов разчитат на момчетата и от следващата възрастова група. При България (U17) шанс за изява сега е получил талантливият Александър Георгиев от Литекс, който през месец май бе част от състава на лъвовете до 16 години, представили страната на приятелски турнир в Молдова. В групата, събрана от Владимир Стоянов, личат имената на родените през 1995 година Станислав Дрянов, Милчо Ангелов и Александър Василев. Заради анагажименти с мъжките отбори на своите клубни тимове от общия лагер-сбор липсват момчета като Георги Китанов (Черно море), Анатоли Господинов (ЦСКА), Никола Колев (Литекс), Кирил Десподов (Литекс) и Антонио Вутов (Левски).

Лагерите и на двата отбора ще завършат с контролни срещи с отбори от региона. Юноши до 17 години ще играят на 23-и юли от 17:45 часа на стадиона в Брестник срещу отбора на Ботев Пд (U17).

По-горемите ще се изправят срещу третодивизионния мъжки Спартак (Пловдив) на следващия ден - 24-и юли от 10:00 часа, пак на същия терен в Брестник.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация