Локомотив пренаписа историята на Европа (видео)

13:01

Локомотив пренаписа историята на Европа (видео)
Отборът на Локомотив Пловдив завърши 4:4 като домакин в Ловеч на Витес в среща от втория предварителен кръг на Лига Европа. Развоят на тази мач вкара смърфовете в историята на европейските клубни турнири.

Локомотив на четири пъти изоставаше в резултата, но неизменно се връщаше в играта. Представянето в защита на българите обаче бе катастрофална, за сметка на атаката.

Финалистът в последното издание на турнира за Купата на България направи нещо историческо, след като холандският му съперник на четири пъти повеждаше в резултата, но в крайна сметка срещата завърши наравно. Дори в добавеното време Локо можеше да постигне и невероятния обрат, но Йордан Тодоров не успя да преодолее вратаря на Витес, след като бе останал сам срещу него.

Така Локомотив Пловдив стана първият отбор в историята на европейските турнири, който е изоставал четири пъти в един мач и не го е загубил.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

kkkrrasi
20.07.2012 15:46

Данчо не вкара ,щото не искаше,не можеше,а и е опасно при фиксиран точен резултат 4:4 да развали уйдурмата .Иначе локото са прилични в атака,посредствени в средата ,трагични в тила и с този състав и игра всеки средно статистически европейски тим като Vitesse Arnhem ще ги обезличи като домакин с минимум 3:1 *goal* , 4:2 *whistle* , а що не и 5:3 *ball*

Azz1n0th
20.07.2012 13:33

А колко пари са взели Локото от тоя мач ... добре, че Данчо тъча невкара в последната минута, че щеха да му одържат от заплатата до края на кариерата му (който едва ли ще е след много време де) *smile* *smile*