Мордовия – Локо Москва, спечелен

11:26
Мордовия – Локо Москва, спечелен
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 9 познати от общо 17 мача - 52.9 % успеваемост

Залог на деня за 20.07.2012 г.

 

Въпреки, че това е едва първият кръг от руското футболно първенство, при наличието на среща между тимове с толкова разнополюсни възможност, подкрепата за Локомотив тук е просто задължителна. Отборът е с нов наставник в лицето на Славен Билич, като това ще бъде неговият официален дебют начело на московския тим. Тимът на госите привлече преди началото на сезона Семедов и Ведран Чорлука и си осигури услугите и за този сезон на Павлюченко. Само тези играчи вероятно се равняват като финансова стойност на цялата селекция на домакините, плюс съоръжението на което те се състезават. Това все пак не е меродавно и може да се окаже подвеждащо поднесено по подобен начин. Но е факт, че Локомотив не е попадал в тройката на крайното класиране на Русия вече 5 поредни сезона. Локомотив Москва притежава готова селекция и високото качество в нея е ясно. Няма как да бъде по-различно след като в отбора освен споменатите играчи се подвизават и испанецът Сапатер, Торбински и бразилският вратар Гилерме. Ако Билич успее да подреди играчите в точната игрива постройка и намери правилният психологически подход към тях, то той може да постигне трайни и сериозни резултати в Русия, въпреки голямата конкуренция. Билич превърна Хърватия в европейски значима футболна сила точно с тези прийоми. Силен колектив, добри отношения в съблекалнята и точна постройка според качествата на изпълнителите. Това е нещото, което липсваше на Локомотив изминалия сезон и ако днес то е налице тимът не би трябвало да има проблем да победи домакинския тим. Мордовия Саранск въпреки, че спечели промоция и то не убедително, допусна няколко загуби вкъщи в рамките на изминалия сезон и този аз лично не виждам как ще се спаси от изпадане поради наличието на редица фактори. Тимът не е от област където гостуващите тимове да печелят трудно, няма високи финансови стандарти, селекцията е символична, а и треньорът е местен специалист. Локомотив изминалия сезон нямаше проблеми в гостуванията си на по-слабите тимове в таблица като сега дори трябва да стартира още по-убедително, предвид че съперникът е един от най-слабите в таблицата. Домакинският тим до скоро беше част от 3-тото ниво на футбола в Русия и аклиматизацията му към елита няма да е лека. Освен това в първия кръг му гостува тим, които е с огромен бюджет и пропусна да се класира дори за Лига Европа и сега вероятно ще е по-безпощаден от всякога. Целта на Локомотив са челните места и победата тук трябва да е една малка крачка към изпълнението на поставените цели. Началото на сезона е отлична възможност да се реализира подобна завишена ставка за загуба на Мордовия Саранск вкъщи от един от грандовете.

► Прогноза: 2 - коефициент - 1.87

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

herakov
21.07.2012 12:51

За малко и да стане, а? Жалко за десетте лева *smile*

blazin_squad
20.07.2012 18:22

Уникален сотиров!!! докато прочетох статията пуснах 10 лева за 1-ца и хоп 1:0 евала сотиров жив и здрав!!!!!! все така да ги плещолевиш