Ботев с пълен обрат над Макаби Хайфа

21:27
Ботев с пълен обрат над Макаби Хайфа
Отборът на Ботев Пловдив победи с 2:1 Макаби Хайфа в контролна среща, която се игра в "Seekirchen am Wallersee", Австрия.

Канарчетата от Пловдив направиха пълен обрат в резултата, след като на полувремето изоставаха с 0:1.

Головете за жълто-черните отбелязаха Ангел Рахов и Вандер Виейра. Израелският отбор откри резултата в 26-ата минута чрез ветерана Янив Катан, който вкара от дузпа заради нарушение на Йордан Христов. Пет минути преди края на първата част вратарят Христо Иванов спаси вратата си от втори гол, като спаси удар на Шломи Арбейтман сам срещу него. В тази част на двубоя пловдивчани имаха една възможност за гол, но новото попъленние Паласуелос стреля с глава в аут.

Малко след началото на второто полувреме суперталантът на Макаби (Х) Еял Голаса не успя да вкара втори гол в мрежата на Христо Иванов. В 69-ата минута дългучът Ангел Рахов изравни, след като с глава прати топката зад Нир Давидович след центриране на Иршак. Бразилският нападател Вандер Виейра обърна мача с втори гол десет минути преди края. Той направи двойно подаване с Иван Цветков и с удар от границата на наказателното поле прати топката в горния десен ъгъл.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари