Лазаров: Имаме шансове, ако играем добре в реванша

21:21
Лазаров: Имаме шансове, ако играем добре в реванша
Изказвания след първата среща от втория кръг на турнира по футбол Лига Европа между Локомотив Пловдив и Витес, завършила при резултат 4:4:

Здравко Лазаров - капитан и нападател на Локомотив Пловдив: "Имаме шансове, ако покажем добра игра на реванша. За съжаление днес допуснахме много грешки в защита, но се случват и такива неща. Витес е преодолим отбор и не сме отписали реванша. Стана много хубав мач, ние играхме добре, но за съжаление допуснахме елементарни голове. Допуснахме детински грешки, което е невероятно, след като имаме толкова опитни футболисти. И Данчо направи една-две грешки, все пак е опитен вратар. Не искам да обвинявам никой. Времето беше много топло, но не може да се оправдаваме с него. Беше много тежък мач, радващото е, че не загубихме".

Христо Златински - нападател на Локомотив Пловдив: "Показахме една доста добра игра в нападение, но в защита имахме пропуски. Надявам се на реванша да ги поправим и отново да изиграем добър мач. Мисля, че имаме своите шансове. Не знам защо много хора подценяват българските отбори, видяхте, че Лудогорец надигра Динамо Загреб. Мисля, че българските футболисти са доста качествени и ако играем с необходимото самочувствие можем да отстраним всеки отбор. Отиваме в Холандия да играем добре и ако може да ги отстраним".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация