В Хърватия: Нашите приличаха на счупени кукли

13:42
В Хърватия: Нашите приличаха на счупени кукли
На терена на стадион " Лудогорец Арена" играчите на Анте Чачич приличаха на счупени кукли без капка кръв в себе си. Като че ли още са на почивката, която треньорът им подари миналата седмица, пише днес хърватският "Ютарни лист" за снощния мач между Динамо Загреб и Лудогорец, завършил 1:1.

Заслугата за това, че още са в играта, е на Келава и отчасти на критерия на съдията Радек Прихода (Чехия), както и на непрецизността на футболистите на Лудогорец, преди всичко на Стоянов и Гъргоров, които направиха няколко пропуска. Домакините поискаха и две дузпи, но съдията бе на друго мнение.

"Динамо изигра ролята на спаринг партньор, при това доста лошо", пише още вестникът. Нямаше и следа от играта, която видяхме на подготовката в Австрия. За първи път заплашиха противниковата врата едва след половин час игра, когато Иван Томачак стреля над гредата на Голубович. Вратарят на Лудогорец, сърбинът Урош Голубович бе много разочарован от равния резултат с Динамо и особено от отношението на съдията", пише и хърватският сайт "Индекс".

"Рядко коментирам съдии, но съдията ни унищожи. Дори да забравим за двата наказателни удара, които не ни свири, не мога да забравя ситуацията, когато Рукавина вкара гола", подчерта той.

"Двама играчи на Динамо скочиха и меко казано, ме фаулираха. Изобщо не можах да стигна до топката и по всички критерии това бе чисто нарушение в така", разочаровано каза Голубович.

Бразилецът Марселиньо, автор на единствения гол на Лудогорец, заяви, че неговите съотборници не са имали късмет.

"Мисля, че играхме отлично и наистина съм доволен от начина, по който се представихме на терена. Нямахме късмет. На самия край на мача имахме стопроцентов шанс за 2:0 и трийсетина секунди по-късно Динамо заби гол", каза той.

"Динамо си мислеше, че ще дойде в Разград и с лекота ще доминира мача. Радвам се, че им показахме качеството си и смятам, че ще са много предпазливи в мача-реванш", добави Марселиньо. Защитникът Йордан Минев също сподели мнението си с журналистите.

"Съдийството беше престъпно, а това, че съдията не видя нарушението при гола на Динамо, е невероятно", каза той. "Динамо не са лоши момчета, наистина, но ако играем на реванша в "Максимир" както сега, изобщо не трябва да се страхуваме от тях", добави Минев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
19.07.2012 15:33

отбор без опит, но отбор с бъдеще, просто да ти доставят удоволствие .. особено Марселиньо .. това момче е феноменален играч.

dido9718
19.07.2012 14:08

Даже и натова не приличаха имаше само един на терена и това беше Лудогорец !!!

MaLkO_LuD94
19.07.2012 14:22

А резултата ??? Каква е файдата че имаше само 1 на терена като при 1-0 вместо да напъват за 2-ри гол те се нагъзиха и стана 1-1 логично *smile* А беха с 5 класи над Динамо ;х