Младенов: Трябва да се търси победата още тук

21:01
Младенов: Трябва да се търси победата още тук
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов отказа да съобщи стартовия състав на пресконференцията на "Спортски комплекс Лендава" за утрешния първи мач от втория предварителен кръг на турнира по футбол Лига Европа срещу Мура 05.

"Имаме си свои проблеми и не съм сигурен, че сме готови на сто процента за старта на новия сезон, каза Стойчо Младенов пред словенските и българските журналисти. Такава обаче е ситуацията и знаем как да подходим в този мач. Имаме и няколко контузени играчи, които останаха в София, и сега не мога да ви кажа дали те ще са готови за реванша след една седмица".

Стойчо Младенов обаче каза, че ЦСКА ще търси победата още в утрешния мач на словенска земя. "Независимо че разполагам само със 17 играчи, мисля, че трябва да се търси победата още тук, каза Стойчо Младенов. Знаем достатъчно за Мура, гледали сме двата мача с Баку".

Стойчо Младенов деликатно коментира и ситуацията в клуба в последните дни: "Съществува несигурност - едни играчи си тръгват, други идват. Това обаче е политика, която не с води от мен, а от други хора".

По-късно Стойчо Младенов изведе 17 футболисти на терена, където утре от 21,00 часа българско време е първият мач Мура - ЦСКА.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация