Йович: Левски напада с осем души и се защищава с десет

20:21
Йович: Левски напада с осем души и се защищава с десет
Старши треньорът на ФК Сараево Драган Йович говори с дълбоко уважение към Левски на днешната пресконференция преди утрешния първи мач от втория предварителен кръг на турнира по футбол Лига Европа.

"Знаем, че през последните десет години Левски е изиграл 70 мача в европейските турнири, каза Драган Йович. Знаем, че през това лято Левски смени треньора си и доведе няколко нови играчи. Левски е техничен отбор, играе пас-игра, напада с осем души и се защищава с десет души. Така че утре ни очаква много трудна задача".

Драган Йович каза, че отборът на ФК Сараево през това лято "е променил доста играчи", но предишните мачове в турнира Лига Европа са "помогнали малко за обиграването на състава и на новите играчи".

На въпрос на български журналист за допуснатите 6 гола в двата мача срещу Хайбърниънс (Малта) в първия предварителен кръг на турнира Лига Европа, Драган Йович отговори: "Да, имаме проблеми в защита - получихме шест гола, което е недопустимо. Но пък има и нещо позитивно - вкарахме девет гола и по резултатност сме на трето място във всичките тези мачове от първия предварителен кръг. Със сигурност ще има промени в нашата защита, обмислям варианта утре да играем с либеро".

Капитанът на ФК Сараево и един от най-опитните защитници Седин Торлак на пресконференцията каза, че двата мача с Хайбърниънс са полезни за отбора. "Обиграхме се и се опознахме в тези мачове, каза Седин Торлак. Но тези два мача ни и измориха - имахме тежък път до Малта и обратно".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stoinochelsea
19.07.2012 00:40

Oф аз се обърках като го прочетох на пръв поглед помислих,че говори против нас извинявам се за по-долния ми коментар*smile*