Арсен Венгер: Ние ще решим титлата на Острова

11:59
Арсен Венгер: Ние ще решим титлата на Острова
Според мениджъра на Арсенал Арсен Венгер, "артилеристите" ще бъдат отбора, който до голяма степен ще реши битката за титлата на Острова. До края на сезона във Висшата лига "топчиите" срещат лидерите във временното класиране. Според френския наставник на лондончани, неговият тим има шансове да измести Челси от третото място.

"Трябва да играем срещу Ливърпул, Челси и Манчестър Юнайтед и мисля, че ще имаме огромно влияние в борбата за титлата, въпреки че изоставаме много, за да можем да я спечелим. Нашата първа цел е да се откъснем пред Астън Вила. След това искаме да се приближим колкото е възможно повече до Челси и Ливърпул. Третото място е много важно, защото то осигурява директно място в Шампионската лига", коментира Венгер.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

PAFICH
12.04.2009 16:54

Не знам аз съм Фен на Манчестър Юнайтед но според мен би трябвало и Ман и Ливърпул и Челси да се страхуват много от Арсенал на последак са в нереална форма и се подиграват със всичките си противници.И другото нещо е че за повечето тимове е характерно само 2-ма 3-ма да вкарват головете а в арсенал всеки вкарва и то доста....Надявам се Ман да вземат титлата пък Артилеристите да станат 2-ри или 3-ти.

LFC_YNWA_
11.04.2009 16:02

всичко се случва , но ще им е бая трудно ..

beckham_07
11.04.2009 13:39

Прав е в думите си Венгер.Надявам се само да решат титлата в полза н МАНЧЕСТЪР!!!!!!!

don_a4o
11.04.2009 12:11

Аз съм с теб Венгер дано победите Челси, Ливера и Манчо ще е много трудно но е възможно УСПЕХ!!!