Динамо попари Лудогорец в 93-та минута в дебюта му в Европа

22:49
Динамо попари Лудогорец в 93-та минута в дебюта му в Европа
Българският първенец Лудогорец и Динамо Загреб завършиха наравно 1:1 в първи мач от втория квалификационен кръг на Шампионската лига. Двубоят на стадион " Лудогорец Арена", който бе дебют за тима в европейските клубни турнири, приключи при резултат 1:1.

Срещата започна равностойно, като в първите минути действията се водеха предимно в средата на терена без превъзходство на един от двата тима. Разсеяни действия на защитата на гостите в 7-та минута обаче позволиха на Иван Стоянов да остане сам срещу вратаря на Динамо, но диагоналният удар на българския футболист премина в страни от целта. Малко след това Лудогорец пропусна нов чист шанс да открие резултата, когато последователно Марселиньо и Стоянов стреляха от упор, но ударите и на двамата бяха блокирани от защитата на хърватите. В следващите 15-тина минути българският шампион бе по-активният тим, но интересните атаки на разградчани не приключваха с хубави завършващи удари. В 31-та минута на мача прекрасна контраатака на Динамо Загреб доведе до пас към Иван Томечак, който бе абсолютно непокрит срещу Голубович, но ударът му премина над вратата и така гостите пропуснаха 100-процентово положение за гол. Лудогорец отговори с прекрасна флангова акция на Иван Стоянов от дясно, който отправи прецизен пас във вратарското поле, а там от непосредствена близост Станислав Генчев не успя да насочи топката в очертанията на вратата. Минута след това самият Стоянов се освободи и отправи мощен шут в целта с левия крак, но стражът на гостите Иван Келава успя да избие.



Второто полувреме на срещата започна със сериозна битка в средата на терена, която доведе до няколко груби влизания на играчи и от двата отбора. Главният съдия реагира и даде по един жълт картон за Лудогорец и Динамо. В 56-та минута бранителят на зелените Кайсара се озова на много удобна стрелкова позиция, но прецизният му удар с десния крак премина малко над целта. След бавното темпо от началото на частта, дойде 67-та минута, в която българският шампион успя да открие резултата в своя полза. Тогава Иван Стоянов достави отлично високо центриране за Марселиньо, а той отправи точен удар с глава от близко разстояние за 1:0 за Лудогорец. Хърватският тим опита да упражни натиск след полученото попадение в 77-та минута бе изключително близо до изравняването, когато Фатос Бекирай преодоля елегантно Голубович с пета, но Кайсара изпи топката непосредствено пред голлинията. Всичко вървеше по план и Лудогорец контролираше събитията на терена, но груба грешка на отбраната и вратаря на българския тим в 93-та минута на мача позволи на Анте Рукавина да изравни с удар с глава от близко разстояние. Така срещата приключи при резултат 1:1 и развръзката остава изцяло за реванша в Загреб.



Стартови състави:

Лудогорец: Голубович, Барт, Дяков, Минев, Гулдан, Кайсара, Генчев, Иванов, Стоянов, Mарселиньо, Гъргоров

Динамо Загреб: Калева, Ибанес, Томачек, Пиравич, Тонел, Врсалко, Вида, Ковачич, Самир, Бадел, Коп

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Dekshuna
19.07.2012 17:42

До коментар [#181] от MeToDueB: мале ,мале...ЕЙ,ГОСПОДИН ФАКТ!!! Я си оправи културата малко ,ти елементарни думи не можеш да напишеш бе...СРАМОТА! "стойчков"...КОЙ ТОЗИ Е?!?!!?!?"остата"...ами този кой е?!?!!?!мале,мале то бива ли такава неграмотност бе,като не можеш да пишеш,не пиши...смешкооо.Твоите старо-създадени отбори сигурно са големи "страшилища",викали им 56-та година европейските грандове ЦСКА и Левски АХАХАХАХАХА СМЕШНИК!

mario93
19.07.2012 13:31

И тука ли намерихте да се скарате вбе

MeToDueB
19.07.2012 12:10

Ботев и Левски исках да кажа образно казано само, защото има характер и се бори, те също са били такива, така че уважавай това в човека Стоичков, какво ти пречи да уважаваш хората, които са постигнаи нещо, не да подръжаваш на тях .. аз не съм футболист да подръжавам на тях, просто ги уважавай, ти не уважаваш никого.

IvailoIlkov
19.07.2012 12:02

Няма зелени,червени,сини и тнт ... Български отбор е!!! Дано се класират! УСПЕХ!

celtic
19.07.2012 11:51

На реванша Лудогорец ше бъдата ПОПАРЕНИ и с 2-3 гола..не се заблуждавайте няма шанс..за всеки който малко отбира от тази игра е ясно..на терена имаше един отбор който атакуваше домакински,стихийно и много неграмотно тактически..и отбор който знаеше за какво е дошъл и го постигна с прибрана и грамотна игра...а това: имаше две дузпи...съдията ни поряза и имаме шанс на реванша си е прах в очите...а президента на единия отбор се беше облякъл като на сгоден циганин брат му........................

MeToDueB
19.07.2012 11:49

Г-н комплекс, не знам се пише отделно *wink* Не можеш да си тръгнеш когато договора ти се подновява всеки Март месец .. първо трябва да дойде оферта която да устройва клуба, а след това и ти да решиш искаш или не, но ти нали гледаш повърхностно ... не разбираш тези неща. Аз нямам комплекси, обикновенно комплексарите не уважават труда на другите, правят се на нещо повече отколкото са .. това което си ти на 100%..

Qtagana
19.07.2012 11:53

Ето сега и правопис почна да гледаш явно вече друго не ти остана ... Ясно някой друг е виновен на бербо че си мълча 2 сезона търкайки пейката .... комплексар щеше да е добре да съм но уви нито златни пясъци нито слънчев бряг са мой *sad*

Qtagana
19.07.2012 11:43

Тоест аз съм почнал да се заяждам с това че съм си казал мнението относно лудогорец и създадените по тоя начин отбори в бг като съм се обосновал с факти ??? Или друго яче казано защото мнението ми е различно от твоето ??? *lol**lol**lol**lol* И ти ми говориш за комплекси междо другото 100 000 паунда в момента са 246 0000 лева не че нещо ама работата ми е свързана с това а ти явно говориш на изуст и само го доказваш,благодаря ти че продължаваш да ме развеселяваш но незнам само защо след като кажа нещо по твой адрес ти го казваш по мой , Знам колко играчи е сложиш САФ на скамейката и знам как реагираха те ТРЪГНАХА СИ защото бяха мъже и предпочетоха да играят футбол както направи и фиго навремето като каза изкъм да играя футбол и утивам в интер неизкъм да търкам пейката било то и за 6.5 М евро *lol* Най ме радва че веднъж не ми отговори адекватно ,а неме дразниш с това което пишеш размиваш ме давам ти минуси защото нсъм съгласен с мнението ти (причината поради която са сложени тук)

MeToDueB
19.07.2012 11:35

и продължаваш по най-комплексарския начин да ми даваш минус след всяко едно мнение, това пък толкова щастлив ме прави и ми става толкова смешно, защото разбирам, че и ти знаеш, че аз съм прав и това страшно много те дразни, но просто някаква защитна реакция е това да продълаваш да се защитаваш и да ме изкарваш колко жалък съм аз, коллко жалки са всички, а ти колко си велик.

MeToDueB
19.07.2012 12:08

и ти бъди жив и здрав. Ако Стоичков беше роден преди 100 години, сигурно той щеше да е Ботев и Стоичков, защото е борбен и сърцат човек, защото не се предава за нищо и защитаваше цветовете на България в националния отбор до край, докато не умре на терена буквално, такъв щеше да е и с оръжие в ръка, уважавай го.

Qtagana
19.07.2012 12:07

И се радвам че правиш разлика от псуване на пътя и от псуване пред цял свят пред малки деца на които трябва да си за пример , аз пак казвам радвам се че в твойте очи не съм като теб иначе щях да се притесня а сега довиждане ... пиши си колкото искаш даже няма да отварям темата по-вече гордейсе ти ще дадеш последната дума *lol*

Qtagana
19.07.2012 12:04

СЛед като сравняваш ботев и лвски с стойчков освен да ти поднеса мойте саболезнования друго немога :Х аз приключвам да пиша тук безсмислено е оставям те и да дадеш последната дума че иначе и тази нощ няма да може да спиш,какво мислиш ти мен не ме интересува просто не си ми на нивото ... когато погледна в огледалото виждам човек достоен и мъжкар неми трябва да гледам плакати на други хора за да намеря тези качества *smile* ЖИВ и ЗДРАВ бъди !

MeToDueB
19.07.2012 12:02

не ми е в стила да тръгна да се хваля, повярвай ми има с какво .. но за какво да го правя, за какво ? Комплексар си мойто момче, но комплексарите не го осъзнават.

MeToDueB
19.07.2012 12:00

Като човек бил нула .. защото казва нещата в прав текст, защото псува и за това ли ? На пътя ти не псуваш, ти никога когато нещо вземат от теб не псуваш .. той псуваше на терена когато го ощетяваха, защото се защитаваше,, защото е мъжкар и не му пука, нещо което ти не си, а искаш да се изкараш, че си. За да си толкова велик футболист, трябва и да си велик човек .. човек от село, играл за някакви селски отбори и стигнал до Барселона, какво трябва да се самоубие, че се е родил в селото ли ? Какво му е простото, казва това което му е на устата и не го е страх. Ти не знаеш Ботев и Левски как са се държали, ако не беше футболист, а революцонер Стоичков след 100 години биха описали неговите успехи и действия, а не това колко е псувал и т.н .. а успехите му, както биха описали голмайстор на Световно първенство, Златна топка, Златна обувка, над 100 гола за Барселона и още много успехи .. така че, спри се,.

Qtagana
19.07.2012 11:58

Аз също мога да кажа на 100% че по-голям комплексар от теб и некомпетентен човек не съм срещал,то да имаш с какво да се похвалиш да го направиш ти говориш за другите а неможеш да кажеш нищо за себе си представяш пред мен и моите постижения успехи на хора които си виждал само на снимка защото неможеш да ми стъпиш на малкия пръсът и се гордееш с това ЕВАЛА !

MeToDueB
19.07.2012 11:55

парите когато са заслужени, когато си тръгнал от 0-та и си стигнал до върха, това уважавам аз .. ти си най-големия комплексар който съм срещал, казвам го от сърце и душа, кълна се в това, че го мисля на 100% .. аз никъде не казах кой съм, какво съм, какво имам .. ти не спря да казваш колко си велик, колко милиарди имаш .. аз се радвам на хората, които са постигнали нещо сами, като Бербатов и Стоичков, за това говоря за тях, защото и на терена са големи и като видя от къде са тръгнали и то къде са стигнали, само мога да им кажа едно голямо браво, но ти с твоите комплекси .. на кой ли би казал браво, само на себе си,, ама все пак ти няма да постигнеш толкова, то със злоба не става.

Qtagana
19.07.2012 11:55

Какво значи да ми харесва някой ?!?!?!? Как може да сръвняваш камата с ботев и левски ?!?!?!?!?! ти нормален ли си камата е уникален футболист и никога не съм го отрекъл но като човек е нула ... а дали знам кои са ботев и левски ??? НОся фамилията на апостола моето момче !

MeToDueB
19.07.2012 11:52

това е псевдокомплекса .. да говориш за Ботев и Левски, за които сигурно не знаеш и къде са родени, но чрез тях ти се опитваш да се изкараш нещо което не си .. ако Ботев и Левски ти харесват, то ще ти хареса и голмайстора на Световно първенство прославил България, човека който го познава цял свят и като каже името му веднага .. България .. именно Христо Стоичков. Ти не си никакъв родолюбец .. и го доказваш постоянно. Няма смисъл да водя спорове с теб каквито и да било ..

Qtagana
19.07.2012 11:49

Ако за теб парите са фактор да разправяш кой е успял и кой не ако по това разделяш хората защото явно само това ти е в устата колко пари правели стойчков и бербатов , е БОТеВ и ЛЕВСКИ са нямали и по петак в джоба но са причината недоразумения като теб сега да са реалност, да завиждам на кое ?!??!?!? На 23 съм и съм постигнал всяка 1 мечта която зависи от финансови средства и акъл и съм го постигнал сам не на гърба на мама и тати ??? Имам всичко от което имам нужда млад съм здрав съм имам си покрив над главата и не е нужно да работя дори в момента а живея по добре от масата като теб , но видиж ли се намира някои който пести от ядене да си плати тока да ми обеснява кой къв бил,ако парите разделят хората на добри и лоши в твойте очи е то Всеки мастит бизнесмен който неможе си напише името ама *бе 5 чалга певици кара Х6 и прочие и живее от продажба на наркотици на ученици е успял човек толкова си жалък че незнам защо се пънеш даже самия факт че неможе да млъкнеш и отваряш тема която е скрита от модераторите вече показва каква нужда имаш да се покажеш защото в живота си нула и него умееш ; )

soccer7
19.07.2012 11:20

Лудогорец трябваше да победят,те бяха по-силният отбор на терена,а Динамо успяха да се възползват от една грешка в отбраната на Лудогорец като бяха оставени двама тяхни играчи непокрити.Мисля че Лудогорец трябва да съжеляват сурово*nerd*

Qtagana
19.07.2012 10:59

Самият факт че некоментираш мача и неми отговори на коментарите за мача а почна да се заяждаш е показно какъв човек си ... точно такъв какъвто описваш че неси в коментарите си класически случай на лумпел ...

MeToDueB
19.07.2012 11:32

не се сравнявам с тях, как ще се сравнявам с тях .. просто ги казвам, като имена, защото знам, че много те е яд и много ги мразиш, защото те са стигнали толкова нависоко, а ти си стоиш и тъпчеш на едно място *wink* определено моя е онлайн, а ти сега си казал на твоите падари и роби да те защитават в онлайн света, защото си много велик. Ти започна да се заяждаш първи, защото каза, че Лудогорец нямат бъдеще, защото били изкуствено създаден отбор. Ти каза, че Стоичков е прост (но когато ти израстеш в такава среда, без да почувставаш, че имаш опора зад теб (за родителите му говоря), да е бориш със зъби и нокти за всичко .. да си играел за отбора на някакъв завод и да си стигнал до Барселона, да си бил най-добрия в Света със златна топка, тогава говори .. да говориш, че Бербатов не бил мъж, защото стоял на скамейката .. а ти къде стигне бе прияте, той взима 100 000 паунда = 232 000 лв на седмица докато стои на скамейката, така ли е ? А преди да стои на скамейката какво направи ? А преди него знаеш ли колко други САФ е сложил на скамейката, като Нистелрой, Дуайт Йорк, АНдрю Коул и още много други, знаеш ли го .. не разбира се, ами българина в твое лице е много лош и завистлив човек, като масата хора .. има ли да кажеш за някой български футболист добра дума или артист или за някого .. не нали, ти си най-добрия.

Qtagana
19.07.2012 11:25

Аз съм почнал да се заяждам първи с кое с коментра си на мача и бг футбола като цяло ?!?!/! Или ти ми отговори с това кой бил мишка какъв бил буългарина и кои си ти ?!?!!? Нещо паметта ти изневетрява ... *wink*

Qtagana
19.07.2012 11:24

Самия факт че се сравняваш с стойчков и бербатов и само те са ти в остата показва що за роб си , щом толкова копнееш за подражаваш на някои , аз не се сравнявам и не подражавам на никои по простата причина че ние мъжете така правим,ти си доволен от живота си аз от моя но твоя тече онлине а моя е реален *wink*

MeToDueB
19.07.2012 11:16

точно ти започна да е заяждаш първи, точно ти се стремиш да е изкараш колко и голям, сигурно и точно ти взимаш жълтите стотинки и от това си станал толкова завитлив и злобен ... аз ставам и лягам пред компютъра, а ти 5 минути след моето мнение ми отговори, явно въобще не си и лягал .. имаш страшно мноого комплекси, много .. и не спря да казваш как взимам 290 лв *smile* *lol* пак ти казвам, няма да се хваля с пари и прочие, знам кой съм и какво имам, доволен съм от живота си, аз просто исках да те посъветвам някак си, да се осъзнаеш, но ти не си в пубертета .. те такива като теб се възпитават в пубертета, сега вече няма за кога .. живей си животеца, не ми пречиш, бъди по-умен от Стоичков, по-голям мъж от Бербатов, по-велик и богат от мен и от Стоичков ако искаш, ако искаш и от Бербатов .. бъди велик, лъжи се, заблуждавай се .. в това наистина си добър, но според мен с клавиатурата просто се чувстваш силен, това е твоето изразно средство, явно на думи си слаб в действителност, тъй като няма с какво да се похвалиш, хвали се с парите си, с успехите си, с величието си зад един ник-нейм в някакъв си форум, определено си велик, поклон ! Нека всеки след мен каже по една добра дума за теб г-н Велик .. аз ти казвам, че не гледаш себе си и какво казваш ти, а само гледаш другите .. ако някой тръгне да чете коментарите мойте и твойте, ще разбере кой е крив, кой прав .. ти няма да разбереш, хайде ..

MeToDueB
19.07.2012 10:41

бих изгледал мача пак, мисля че не съм виждал от много време (даже не помня от кога), български отбор да играе толкова атрактивно, толкова атакуващо и то срещу отбор, като Динамо Загреб, и то в дебюта си, ама опита .. опита винаги е бил много важен ..

Qtagana
19.07.2012 10:57

Aми какво може да кажеш ти че ставаш и лягаш пред компа ти ако си орел аз съм кондор *lol* ОПИТА Ли ами това ми бе първия коментар относно мача бе ограничено момченце ,,, ама ти явно не си го прочел ми пак си почнал да дъвчеш едно и също , обясняваш къв си бил и кви са другите какъв психолог си говориш кой как щял те обиди а ти не се спря да обясняваш кой е тъп кой остър кой мишка кой котка кои мижутърка кои гарга, най ме радва когато някви интернет хулиганчета се правят на мъже а на живо името несмеят да си кажат ти си класическия потъпкан българин биещ се в гърдите и работещ за 290лв питаики за още мъки нямам кво по-вече да си кажа с теб пич не си ми на нивото 1 съвет от мен - да мразиш играча понеже не разбираш играта е жалко ! Аиде жив и здрав довечара кам 12 съм обеден че си пак тук

MeToDueB
19.07.2012 10:35

Qtagana с глас ти се смея, кълна се *lol* от много време така не съм се смял, смятал бил бързо без елка, аз няма да тръгна да казвам за себе си, не ми е в стила, ако си орел, не се напъвай да си пръв сред гаргите .. е, ти за мен си гарга рошава *smile*

GaLaxY94
19.07.2012 02:48

Ей балъци я се успокойте малко.. За какви глупости спорите само.. лелеле То затова държавата ни е на тоя хал.. Я се осъзнайте...

Qtagana
19.07.2012 03:15

Държавата ни моето момче е на този хал защото е пълно с безхаберни хорица нямащи нищо против да бъдат като стадо овце тъпкани от 240 падари за 290лв на месец ... а когато се появи някои младеж с виждания за нещо добро овцете от стадото го правят черна овца вместо овчарско куче *wink*

MeToDueB
19.07.2012 02:02

и след всеки коментар ми даваш минус, още един показателен факт, че всичко което казвам те дразни много, не искаш да го приемеш и си комплексар и в душата и в действията си. Аз нито веднъж не ти дадох минус, даже си ми безразличен, даже искам да ти направя услуга да осъзнаеш, че грешиш, но няма да успея, аз го знам де .. харесва ми играта на нерви с такива като теб. Вече си лягам, стига сме си писали глупости, няма да те обиждам, няма смисъл .. никакъв смисъл няма да те обиждам, наистина.

Qtagana
19.07.2012 02:21

ХАХАХАХАХААХ Стойчков не бил прост , извинявам се интелигентните хора псуват в национален ефир моя грешка , Да стигна нечии постижения ??? Че да не би стойчков или бербатов да стигнат мойте (да смятат на ум по-бързо от аз с елка ? ) примерно за 1 си прав ти не ме познаваш , човек трябва да има кумири , и на теб бербатов и стойчкув са ти кумирите ама незнаеш как да стигнеш до националния стадион бес карта ???? Казах го преди и го казвам и сега ти си психически не стъбилен човек кръгла нула,човек не постигнал нищо в живота човек който няма повод да се гордее с нищо от себе си ,човек консуматор , не допринесам с нищо за тая страна но претендиращ че е обича ако за теб стойчков и бербатов са достойни за подражание за мен са БОТЕВ И ЛЕВСКИ !!!! прав си най-добре е да си легнеш, но преди това моляте спри да трепериш от нерви и си спри сълзичките

MeToDueB
19.07.2012 01:58

Никога не ще стигнеш постиженията на Стоичков, на Бербатов .. за да разбереш какво е да си като тях, не че аз ще го стигна, но мога да го оценя, мога да си представя поне малко през какво са минали и до къде са стигнали и да вървя по техния път, не във футбола, а в живота..

MeToDueB
19.07.2012 01:25

после не съм бил психолог, да бе да ... казах ти, че ще си мерим пи*ките, как съм мечтаел да стана като теб, как си велик, а аз едно нищо .. и после не си бил клонинг, не си бил елементарен .. сам е опитваш да се заблудиш и излъжеш, а вътрешно знаеш, че си такъв .. няма да искам да съм като Стоичков, Бербатов и т.н .. идоли, хора тръгнали от нулата и стигнали до върха .. ще искам да стана като някакъв мърморко, който не познавам и стои зад някакъв никнейм там Qtagana, определено искам да съм като теб, ти си велик ! Прекланям е пред се пред величието ти

Qtagana
19.07.2012 02:22

Радвам се че най-накрая се разбрахме да аз съм номер 1 и съм много по напред от теб радвам се че и ти го осъзна,а какво правя тук ли гледам как поредния комплексар гризва дръвцето по моя вина лека нощ сладурче *wink*

MeToDueB
19.07.2012 01:55

ненене спирам с теб да коментирам .. Бербатов не бил мъж, Стоичков бил прост .. ти нямаш самооценка, аз винаги съм я имал за себе си .. ти си по-умен от Стоичков, по-голям мъж от Бербатов, по-силен човек от мен .. ти си номер 1, не знам какво правиш тук и разговаряш с нас простосмъртните, не сме ти на нивото, ти си величие ! Никаква психика нямаш ти, а си толкова комплексиран .. не го осъзнаваш, но то е в гените ти, слушай ме .. не ... няма да ме разбереш ... Бербатов няма качестван на мъж да стигне от Пирин БЛ и да отиде да търка скамейката на Ман Ю, след като преди това е бил голмайстор, направил е уникални неща .. не е мъж той.. мишкоо мишкоо .. точно това е, трябва да имаш комири, на които да подръжаваш, за да бъдеш човек, а не да се мислиш за нещо, а всъщност да си нищо .. ти си точно такъв, точно такъв на 100%.

Qtagana
19.07.2012 01:32

Самият факт че сам признаваш че подръжаваш на някои бил той Стойчков или Бербатов е показен че си слаб човек щом имаш нужда от комири в живота , да не говорим че вадиш мен лошия като ти си тръгнал да правиш някакви обръщения към народа в тема за коментиране на мача на лудогорец и динамо от по рано , ти дори не разбра думите ми клонинга си ти мой защото ти си поредния слаб човек , опитващ се да се прави на силен ... Мърморкото пак си ти защото дъвчеш и дъвчеш 1 и също само , колкото до стойчков и бербатов да постигнали са много като футболисти но стойчков е 1 прост човек а бербатов не е мъж щом търка скамайката за пари , това че някои има талант в 1 нещо а чисто човешки няма качества на мъж за мен неможе да бъде пример на подражание а и аз съм човек с достатъчно силна психика и нямам нужда от КОМИРИ като теб ! Колкото до никнеймът ми имаше 1 дето му викаха КАМАТА аз за това съм ЯТАГАНА *wink*

nasko72
19.07.2012 01:24

честито рязаните бургии изкараха равен!*joking*

MeToDueB
19.07.2012 00:49

даже знам и следващите ти стъпки .. обиди обиди или личен чат да ми докажеш колко си велик, а аз видиш ли .. не струвам нищо .. елементарен си, водил съм подобни спорове години наред го правя на много теми.

Qtagana
19.07.2012 01:21

А и аз с теб не съм спорил , понеже спор е като се защитават 2 различни тези с доводи и аргументи , а само аз съм този който представи аргументи и доводи за думите си ти си този с ВЯРАТА ! Пич събуди се моляте направиго заради себеси хората които описваш в коментарите си и прочие това си ти бе мой ти си 1 от масата така наречения клонинг а аз ,аз съм това което се опитваш да бъдеш или по скоро това за което се опитваш да се представиш пред другите потребители тук *smile* просто тази вече згази лука не попадна на поредния хейтър попадна на човека който се опитваш да копираш като държание !

Qtagana
19.07.2012 01:18

Психолог ?!?!?! ти си за психиятър пич !!! *lol* Да обижадам ,обиждат слабите хора , не хората като а мен , ти говориш за обиди аз да обиждам теб пич ти не се спря да обесняваш кой бил мишка кой мижитурка , естествено че ще отговоря аз не съм някой ограничен заблуден неандерталец като теб , докато имам какво да кажа винаги ще го казвам - така правим мъжете *wink* а ти си нищо повече от комплексар мислещ другите за такива ...

MeToDueB
19.07.2012 00:47

Бях сигурен, че ще ми отговориш пак, толкова съм те засегнал и си проумял какъв си, но не икаш да си го признаеш вътрешно .. а знаеш, че си мижитирука .. бях сигурен, че ще ми отговориш :0 И започнахме да си мериш пи*ите .. ето казах ти, голям психолог съм, в крайна сметка съм спорил с много подобни хора, ти си клонинг, нищо повече, клонинг *smile* .. безличен при това.

qdReniq
19.07.2012 00:36

MeToDueB

аз съм левскар супер много ,ме кефи стоичков ,бербатов не мога да го понасям ,няма нищо общо с цска ,че са трагнали оттам това какво значи,просто бербатов не го понасям като играч и това кото искаш си мисли ,мислете

Qtagana
19.07.2012 00:31

Тоя пич обаче ме радва как си вярва такъв , бе трябва да има и шутове да ни разсмиват Успех !

qdReniq
19.07.2012 00:31

Lubo0o


бе човек мача беше уреден между 2 та отбора,цял свят го разбра само ти ли не разбра

MeToDueB
19.07.2012 00:25

все така коментирате .. тоя не бил нищо особено, Бербатов не бил добър като Меси, Лудогорец не били добри като Барселона .. да ви имам и комплексарските изказвания .. това пак идва от народа, оценявайте труда на тези хора, те тръгват буквално от нулата, а вие седите като мишоци и само говорите глупости .. честно, това народ ли е .. хора ли са, трябва някаква чистка да е направи, ама не сте виновни вие само де ..

Qtagana
19.07.2012 00:36

колко пъти да ти кажа че никои от тия играчи не е играл с родопа а всички са класни футболисти с опит и никои от тях не е ""ИСТРАДАЛ"" и участвал в така наречения от теб възход на тоя отбор ???? тъп си до болка аиде лека нощ от мен че няма може спиш спокоино ако продължа да те затапвам *wink*

Qtagana
19.07.2012 00:35

Завиждам на кое бе мой ?? На това че си глупав или , да проумея кое ? Ние говорим за лудогорец ти ми разправяш приказки за бербатов стойчков пепеляшка барселона и още знаини и незнаини , радвам се че съм тъп в товйте очи щях да съм обиден ако ме смяташ за равен на теб .... Лудогорец постигнаха какво ? налей 5 милиона в спартак плевен и те са новите шампиони на бг само че ги налей правилно ... Лудогорец нямат ФЕНОВЕ . нямат школа имат 1 крупен бизнесмен които си испра парите ...

MeToDueB
19.07.2012 00:31

смешен си до доказване на противното ! Не казваме, че Лудогорец е на нивото на Барелона, казваме че работят правилно и за 2 години сътвориха чудото и играха красиво, като до преди 2 години играха срещу Родопа, Люлин и да не ги изреждам да не е обиждат .. а днес играха срещу отбор от който са произлезли големи футболни таланти, отбор с пари и отбор който има опит и го надиграха, ти не можеш да проумееш нещата .. говориш и там празните приказки, какъв човек и ти .. завистлив разбира е

Qtagana
19.07.2012 00:27

Пич аз говоря за лудогорец ти ми говориш за БЕрбатов ти май не си си пил хапчетата аз теб те дразня ? ти мен ме размиваш *lol* - ле ле колко мъка има по тоя свят боже ...

qdReniq
19.07.2012 00:24

MeToDueB

и левски преди няколко години като стигнаха четвърт финал на уефа също играха много добър футбол,на следващата година ,играха супер футбол и със самочувствие особено в двата мача срещу киево за влизане в шампионската лига ,изтегли си 2 ма4а да ги гледаш йовов как се базикаше с киево.Пусни си гола срещу челси ,паса на йовов (беше феноменален) И гола на мариян огнянов и това ако не беше класа нз какво.Цска също направи супер мач срещу ливърпул на анфиилд ,така че не са първите лудогорец дето са играли хубав футбол срещу силен съперник ,няма и да са последните

MeToDueB
19.07.2012 00:29

знам, тогава им се радвах доста и срещу Шалке ме беше много яд .. ЦСКа и срещу Леверкузен им помня мача, някак си ЦСКА през години прави нещо, но никога не надгражда .. и мача с Тулуза като съпоставим българското първенство до френското, парите които имат те и наще, играчите които имат те и наще .. е нелогично как въобще играеш по-добре, за това и съм фен на ЦСКА, ама някак си .. откакто тези босчета хванаха отбора, няма как да се получат нещата с тия продажби .. няма как, а аз съм за всеки бг отбор в Европа, без значение Левски ли е, ЦСКА ли, Лудогорец ли .. само да не се излагат, но ако ЦСКА се изложат .. само собствениците на бесилото .. не треньора, докато Левски не ги обичам заради феновете, че винаги се заблуждават много .. и мразят всички други повече, отколкото обичат своя отбор, не гледат по-далеч от носа си и Стоичков, Бербатов и подобни играчи им бъркат в здравето (говоря не за всички, прости фенове има и от двата гранда, едни и същи хора, но с различни прически, половината са от ЦСКА, а другите от Левски .. един народ сме все пак .. айде лягам вече .. край *lol*

Qtagana
19.07.2012 00:18

Прав си крият се мишките така че моляте направи го ! Защото сам показваш колко си некомпетентен като потвърждаваш думите ми и сега ще ти обесня лудогорец едвали не ги изкара световна сила станли шампиони в всички групи от азбуката нека ти обясня нещо лудогорец от сезона в Б група и лудогорец шампиона от миналия сезон нямат нито 1 ама нито 1 знаеш ли какво значи играч играл и 2та тима ... ето тук идва моето 2-3 милиона не оправят футбола нито платените цигани викащи по бг стадионите за 2 кибашчета и безплатен билет ... и ти ми обясняваш левски и цска кво праили преди 7 години левски покори европа и ако не бе майк райли щяхме да играем полу финал .... каква философия на футбола ми обясняваш като ти самия незнаеш за какво става дума , ето ти литекс най-простия пример ква сила бяха докато гришата даваше пари обаче е фесовете са следващите *wink* . от къде ти ми обещаваш какво щяло да стане до година 2 на база какви аргументи ?!?!?!!? на твоята вяра в доброто и силата на джадайте ??? лудогорец не взеха с игра нито мач с левски нито мач с цска кво да говоря по-вече ... играели бърз и атрактивен футбол да така е но не са нищо особено ...

Qtagana
19.07.2012 00:25

Самият факт че не си ми прочел коментара а ми отговаряш показва кой е тъпия в случая и неграмотния ... защото щеше да видиш как съм ти обеснил като на малоумно дете че лудогорец нямат нищо постигнато за 2 години понеже не градят над нещо а копуват готово тоест отбора им докарал ги в А група бе разпуснат и бе закупен изцяло нов състав но какво да обеснявам на комплексирани деца ...

MeToDueB
19.07.2012 00:22

тъп си много човек, много .. гледаш повърхностно .. не ми обяснявай нищо, прочетох само до световна сила, повече не ми е нужно да чета някакви глупости. Виж от къде са тръгнали .. от нищото, виж за 2 години до къде стигнаха и как играха .. виж след това Динамо последните години какви трансфери, колко пари и какво направиха .. престани, не съм ти прочел мнението след световна сила, кълна се .. няма смисъл да си хабя нервите с теб, ти си силен на празни приказки, защото не мислиш, хайде ..

MeToDueB
19.07.2012 00:12

Дано някога проумеете философията на футбола, а не да гледате само резултатите и статистиките .. не се правя на големия специалист, ама всички гледате повърхностно на нещата .. Бербатов бил резерва, значи бил слаб, не ставал за нищо .. боже Господи, представете си от Пирин БЛ до Манчестър Юнайтед да стигнеш и от това да струваш "3,4 чифта бутонки", след това да платят за теб 30 млн паунда, да направиш някои неща, които никой друг няма да повтори .. някои голове и отигравания визирам и от 20 мача като титуляр да вкараш 20 гола, а да си играл на такива сгории и криви ливади, каквито са в България .. вие знаете ли какво чудо е това ?? Не можете да го проумеете, няма да го осъзнаете .. няма никога, никога .. гарантирам ви. Това е все едно да преплуваш Тихи Океан, да обиколиш земята лазейки и т.н .. успеха на Лудогорец, като игра може да се сравни с това, ако съдим от факта, че за 2 години стигнаха до тук и играха срещу отбор, който има повече пари, прави всяка година някакви феноменални трансфери .. Модрич, Манджукич, Едуардо, Чорлука и ти да ги надиграеш в първия си мач в историята в Европа .. моля ви, бъдете човеци, не идиоти, аз си лягам .. лека нощ, гордея се обаче, че видях българки отбор да играе така

Qtagana
19.07.2012 00:44

Ти обаче верно описваш себеси явно имаш много комплекси за избиване дано някои ден почнеш да живееш а не да се сабуждаш и заспиваш пред монитора правеики се на патриот и прочие ... дори не ме познаваш и ми обесняваш за тъпчене на 1 място пич за поселдните 5 години съм псотигнал колкото ти и децата ти няма да можете , а за скромните си 23 години съм защитил тази страна колкото ти и твоите роднини 100 живота да живеете няма да можете , боли ме най-много че в днешно време ръбовете като теб и циганите са основната маса в бг ...

MeToDueB
19.07.2012 00:42

Много ме затапи, лягам си .. хора като теб цял живот тъпчат на едно интелектуално ниво и не виждат по-далеч от носа си, излишен е спора с такива .. в крайна сметка всички ще умрем, дано тогава станете по-добри, ако въобще има друг живот, че тук .. не сте и като се видите отгоре какви сте жалки .. ще ви е много гадно, че сте живяли така ..

Qtagana
19.07.2012 00:41

Единственото което мразя са простите и тъпи хора като теб които си мислят че са прави ... за неща които неразбират лека от мен пии си валеряна и млякото ...

Qtagana
19.07.2012 00:39

А човек като мен не познаваш защото няма друг такъв , и за твое нещастие няма и да срещнеш ...

Qtagana
19.07.2012 00:38

Ти обаче май описваш себе си от одеве ти се радвам ? Псевдо родолюбез защо , защото казвам истината - че лудогорец испуснаха мача понеже нямат опит е ти си слепец тогава !!! Аз познавам доста хора като теб не стъпвали на стадион обаче фенове на футбола ...

MeToDueB
19.07.2012 00:36

ти си псевдородолюбец, като повечето хора в Бъгария, ако толкова беше родолюбец щеше една добра дума да кажеш за българкия отбор днес, такива сте повечето .. няма какво да е лъжем, сигурно мразиш Стоичков и Бербатов и и фен на Левски, защото се казва Левски .. познавам такива типажи като теб, не и първия, не и и последния .. доста клонинги сте. Аз не е оплаквам от България, нито критикувам някого .. аз ви отрвъщам на ваще критики, но вие не го проумявате .. няма такива хора прото ..няма няма на света, телетата са по-умни мисля и по-разбрани, че и магаретата

Qtagana
19.07.2012 00:24

Относно това че българите били мишки и прочие , пич аз съм прославил страната си и съм е защитавал гордо ти освен да критикуваш друго направил ли си , ако ти се имаш за мишка ок аз не се имам обаче ,по простата причина че ако имаше още 1000 като мен щяхме да направим пред парламнта това което 15000 неуспяха българина знае само да реве пред телевизора и монитора но когато му кажеш истината в очите вместо да ти каже евала пич ти не си страхлив като мен той почва да те плюе за това и младите и кадърни хора като мен напускат тази държава ... АЗ СЪМ ГОРД БЪЛГАРИН НО СЕ ГОРДЕЯ С БЪЛГАРИЯ НА БОТЕВ И ЛЕВСКИ НЕ НА БОЙКО И СЕРГЕЙ !

MeToDueB
19.07.2012 00:18

и аз това викам .. българина е тъп по природа, а ако случайно някой покаже нещо .. точно тези тъпите го дърпат надолу, това си е заложено в нашия народ .. България .. ДА, обичам я .. народа .. Не .. мразя го, но всички са силни по форуми, на думи .. така директно да тръгнат да ти се правят .. ооо милите те, мишки .. това сме . мишки.

iksvel
19.07.2012 00:15

Не си прави труда да им обясняваш, сам казваш, че не могат да разберат.

qdReniq
19.07.2012 00:10

MeToDueB


всички се кефим на лудогорец и аз им се се кефя най-вече заради това ,че го набутаха на цска и ги свалиха на земята щото се мислеха за велики и зеха титлата ,на която цскарите точеха зъби до последно хахаххах

MeToDueB
19.07.2012 00:14

кога пък ЦСКА са се мислели за велики, точно Левки са тези които е мислят за велики .. иначе щяха ли постоянно да са тези скандирания срещу ръководството на ЦСКА ?? Отбор който се мисли за велик е доволен от собствениците от всички .. и ти мислиш нелогично, ама сме тъпи българи .. нормално е да не осъзнаваме нещата, 5 века робство, преди това още робство . мишки цял живот, в гените ни е да сме такива мижитурки

qdReniq
19.07.2012 00:03

Qtagana

какво искаш да ми кажеш по-точно ,че нищо не разбрах ,какво съм чул на улицата

qdReniq
18.07.2012 23:56

Fabregas_boy

Неочакваната победа на Лион със 7:1 при гостуването на Динамо (Загреб) породи много съмнения около коректността на мача из футболната общественост в Европа. "Хлапетата" се нуждаеха от разгромен успех, за да се класират на 1/8-финалите на Шампионската лига и вкараха шест гола през втората част на двубоя. При гола за 1:6 пък се вижда как бранител на хърватите намига на автора на попадението Бафетимби Гомис.

qdReniq
18.07.2012 23:55

Fabregas_boy

какво ще ми кажеш за мача динамо загреб лион 1-7 миналата година дето лион им трябжаха голове за да задминат аякс ,и вкарах 6 гола на динамото през второто полувреме ,тоя мач хич не беше уреден нали,ТИ как мислиш и какво ще кажеш

Fabregas_boy
19.07.2012 07:47

Тоя мач си беше тото отвсякъде,но мислиш ли,че ако имаха шанс да продължат напред щяха да си дадат дупето така лесно.Просто Динамо са много практичен отбор-тогава нищо не можеха да направят освен да напълнят джобовете с Лион,продадоха един Модрич за 21 000 000,отделно Чорлука,Едуардо,Манджукич,Олич,Кранчар,Шукер и т.н.,а сега и предвидливо оставиха лудите си фенове,защото заради тях може да ги изхвърлят от ШЛ

Lubo0o
19.07.2012 00:26

Лион кво са виновни , че Динамо си дават задника , да не говорим ,че играч на Динамо беше изгонен още в началото на мача ! С човек по - малко и срещу отбор като Лион ,защо да не го изядат и като не играят за нищо ........ Не е луд този дето яде баницата ,а този който му я дава !

kakuzo
18.07.2012 23:37

Мен ме е мн яд че се паднаха точно Динамо при толкова слаби отбори как можа да се падне точно най-силния може би единствено Базел и Залцбург щяха да са опасност но така като гледам другите отбори си мисля че ни се падна най-трудния да се надяваме че е за добро. Успех на реванша!

qdReniq
18.07.2012 23:29

MeToDueB


2,6 беше точно първите 7-8 минути,и 2 ,6 да е динамо кат бухнат 2 милиона евро за лудогорец и кат паднат нарочно ето ти ги 5,2 милиона,и после кат са напънат на реванша като домакини и готово,ко мислищ ,че няма отбори дето си продават мачовете ли?Както и да не стана така , няма да ме разбереш
най_вероятно здраве да е *smile**smile*

MeToDueB
19.07.2012 00:04

скрий се бързо в мишата дупка .. бързо бързо да не те накарам ! Ако можеш да си орел, не се напъвай да си пръв сред гаргите .. да мачкат ЦСКА, Левски .. голям праз, кога Цска и Левски щяха да играят по този начин срещу Динамо, кога се питам аз .. Левски сменят треньора през 6 месеца, ЦСКА разпродават отбора през 6 месеца .. а Лудогорец тръгнаха от В група шампион, следваща година Б група шампион, след това А група шампион .. първи мач в Европа и ето .. играха страхотно, без опит са така е, но резултлаите ще дойдат, повярвай го, това че не се казват ЦСКа или Левски и нямат 20-30 титли там .. не значи нищо, то за това футбола ни е на толкова ниско ниво .. повярвай им, аз им вярвам, че ако не стане сега, ще стане догодина, две . но не да стане, като ЦСКА и Левски .. фикс идеята им да влязат в групите и от там каквото стане, а ще влязат и ще играят като равен с равен, със стила си, със самочувствието си *wink*

MeToDueB
19.07.2012 00:00

Много си прав. Ами .. не зная, но аз съм горд и се радвам от сърце на този отбор, като цяло и на политиката му. ЦСКА дори утре да спечелят, дори да влезнат в групите на Лига Европа, аз винаги ще се чувствам предаден от тази неадекватна политика на този отбор .. просто даже не знам дали да коментирам вече, това е най-плачевното управление на футболен отбор в Света сигурно и по някакво чудо отборат е отбор, треньора ли, опит ли, късмет ли .. не зная как, но мен това не ме топли въобще, за това .. с две ръце за Лудогорец, като се работи сериозно и отговорно, няма как ад не привлекат вниманието ти. Сигурен съм, че и Левски - Батков държи на отбора, иска той да върви напред .. но някак си все не им се получава, всмисъл .. влага средства, влага в школа и във футболисти, плаща навреме .. ама не им се получава, а са сериозни като отношение, ЦСКА .. въобще не са сериозни с тези собственици, безхаберно е управлението от-до .. всичко общо взето, един треньор който се мъчи там нещо да направи сам чудото .. това е българския футбол .. но Лудогорец вдига нивото му, напълниха ми душата и да не се класират, те добиват опит и ще дойдат резултатите, на много високо ниво са, много !

Qtagana
18.07.2012 23:56

Ти наясно ли си за какво говориш или си го чул на улицата и си решил да се покажеш по доста глуповат начин обаче ... Лудогорец направиха нещо което е присъщо на отбор без опит в евро турнирите пуснаха нелеп гол в 93мин ( припомням локо - болтън преди години) такива изкуствено създадени отбори като литекс лудогорец и локомотив пд на жоро илиев нямат бъдеще в европа за съжаление - те нямат манталитета и психиката на победители просто - това че са наляти няколко милиона и е взето нашето родно пародиино футболно първенство незначи нищо да не говорим че всички ги хвалят колко добре играели и прочие и колко добре играят купиха си 3 от най-важните срещи през сезона биха цска и левски с по 1 гол и 10 в защита - Хвала на толкова красивата игра в кавички разбира се ... всички помним мача с миниоро ...

Fabregas_boy
18.07.2012 23:45

Абе те всяка година продават играчи за по 5-6 млн евро и повече.Само им виж изходящите трансфери в последните години-Едуардо,Чорлука,Модрич,Манджукич...продават ги за огромни суми,отделно редовно печелят пари от ШЛ,ЛЕ и спечелването на първенството,също така взимаи и процент при трансфер на Модрич да кажем в Реал или пък на Чорлука в Локо Москва.Мислиш ли,че ще рискуват сериозно наказание заради мижави си залози.

MeToDueB
18.07.2012 23:35

ама все пак не паднаха, налли ???

MeToDueB
18.07.2012 23:34

абе този стил еот играят Лудогорец с тия двойни, петички и самочувствие .. каквото щеш си мисли, мен буквално ми напълниха душата, никой друг български отбор не е играл така до сега, или поне аз не си го спомням .. нито националния, нито ЦСКА и Левски .. едни ще кажат .. играеш толкова колкото ти позволява противника, е да ама ... им се получава и става красиво, това е.

MeToDueB
18.07.2012 23:28

България с малка буква .. леле какъв съм идиот, извинявам се ..

venci_6666
18.07.2012 23:25

Отдавна не съм виждал български отбор да играе толкова смислен футбол.Пожелавам успех на реванша защото там ще е трудно.

MeToDueB
18.07.2012 23:24

аз съм фен на Барселона и някак си за стандартите на българия този отбор на Лудогорец колкото и илюзорно да звучи .. на мен ми прилича на Барселона. Като стил .. те имат стил, владеят топката, петички, двойни .. красота, даже бих сравнил пак казвам преносно, илюзорно .. но за стандарите на българското първенство .. защо не, Марселиньо - Меси, Гаргоров - Шави, Иван Стоянов - Вия .. поне тези така ми пълнят душата, пак казвам това са някакви нелогични мой си сравнения, но все пак е бъгларски отбор и ми пълниха душата по подобен начин и ми наподобяват като стил на Барса.

MeToDueB
18.07.2012 23:35

разбира се, че Дрогба ме кефи, какво като съм фен на Барса, този човек е феномен и .. съм му изключителен фен

John_Jameson
18.07.2012 23:29

Фен си на Барса, толкова много ли те кефи Дрогба, че си сложил негова снимка ? *smile*

Aguero16
18.07.2012 23:21

Жалко, все пак ще се надяваме на нещо в Загреб.

qdReniq
18.07.2012 23:18

MeToDueB

говорех за бг отборите като цяло и за тея примери се сетих,щото не ми се рови да търся.Лудогорец да играха мнго добре ,но има го и другото ,че динамо не се напъваха много имах даже чувството,че не искат да вкарат гол нарочно (човек даже си помисли .че ще паднат тоя мач заради залози ,и ще се напънат при домакинството си), знаем ги все пак кви са продажници и как си дадоха г.за на лион за 1-7 миналата година

MeToDueB
18.07.2012 23:21

какви залози .. коефициента беше равен 2,60 на 2,60

MeToDueB
18.07.2012 23:18

това да направиш отбор за 2 години и да играеш с тия мишоци от българското първентво и тотално да надиграеш Динамо Загреб в първия си мач на европейската сцена е просто забележително, но опита винаги е бил важен .. и Сити не станаха шампиони в първия си сезон, като направиха сериозен отбор .. а в ШЛ да не коментираме какво направиха и кога ли ще го направят .. нещата стават 1 по 1, само ако има сериозна политика, но стила на Лудогорец и това, че не изритват топката безцелно, а през цялото време те карат да се наслаждаваш на футбоа е просто забележително, няма как да не ги харесаш, ако не си някакъв скапан хейтър, това е българския отбор който ще вдигне нивото, той вече го вдигна, но в българия няма конкуренция, без значение, че ЦСКА показа по-добра игра в онзи последен мач, аз съм от ЦскА, не го казвам и за това, просто казвам, че няма значение, Лудогорец е нива над ЦСКА и Левски и занапред ще е така 1

efc27
18.07.2012 23:07

Смешен вратарски гол провали страхотното представяне на Лудогорец, ама и Петев голяма грешка направи, като не пусна Чворович титуляр, на Максимир Лудогорец нямат шанс, но дано греша.

John_Jameson
18.07.2012 23:05

Много кофти се получи .... реваншът ще е доста труден, но все пак успех на Лудогорец ! *smile*

qdReniq
18.07.2012 23:05

всяка година едно и също играем хубо ама отпадаме, щото ни го набутват се накрая ,цска- тулуза ,левски лил сега тея и още много ,затова вече залагам само срещу бг отборите поне кат паднем правя пари,пък като бием се радвам ,гола на динамо ми донесе 450 евро с още 2 мача.Дано лудогорец да продалжат след реванша

MeToDueB
18.07.2012 23:11

Не сравнявай Левски и ЦСКА с Лудогорец .. всичко е разллично. Лудогорец прави първи мач в Европа и играе не като равен с равен, а по-добре срещу Динамо Загреб, докато Левски и ЦСКА .. особено Левкси срещу финландския шампион .. срещу някакви други там измислени .. ЦСКА не искам да ги коментирам, че съм много краен, нали съм им фен .. политиката им е .. няма такава, разграден двор, бардак .. и един сериозен треньор .. това е, нищо повече .. Левски и ЦСКА .. те мечтаят да влязат в групите на ШЛ и ЛЕ, ама само толкова, влизат там и ги .. като магистралки, докато Лудогорец ще играят стила си .. ако не стане сега, догодина става с такова сериозно отношение резултаите идват, но все пак е чудо за 2-3 години да направиш отбор и да играеш срещу Динамо Загреб и да го надиграеш тотално !!1 Просто поклон и това е, дори да не се класират .. аз ги заобичах !

LM10_BARCA
18.07.2012 23:04

До коментар [@comment 1127137] от [@user Sir_Roberto]:

Абе ти чуваш ли се кво говориш???Подпирали Динамо!?!?!*lol**lol**lol**lol*

MeToDueB
18.07.2012 23:13

2 червени картона не дадоха .. с юмрук в главата в наказателно дето удариха Марселиньо и ритането без топка в главата на Мирослав Иванов

MeToDueB
18.07.2012 23:02

Който ми даде минус веднага да се обоснове или да спре да гледа футбол


18.07.2012 23:07

Има хора,които явно си избиват комплексите и не могат да понесат,че един отбор от "провинцията" може да направи нещо хубаво и да прослави България.

STAMATOV
18.07.2012 23:01

Имат потенциал да продалжат момчетата,пожелавам им успех на реванша!!!

MasterShinobi
18.07.2012 23:00

Малиии, в 93-тата минута да изравнят. Не можах за жалост да го гледам мача. Колко минути беше добавеното време?

Sir_Roberto
18.07.2012 23:03

4*devil*

vlado1914
18.07.2012 22:59

много плах лудогорец просто ги изтърваха.От нова тв да вземат да сменят тоя коментатор че с тези бавни приказки може да приспи някои

scouser_pool
18.07.2012 22:58

Не съм сигурен дали имаше фал...първо така си помислих , но на повторението ми се стори , че нямаше , както и да е , грешката беше на защитата , че ги остави непокрити , жалко , но 1:1 също не е лош резултат!

MeToDueB
18.07.2012 22:58

Поклон и само адмирации към цялостното представяне на отбора на Лудогорец. Тези които само ще погледна резултата 1-1 и ще кажат .. какво толкова, да спрат да гледат футбол. Лудогорец тотално надигра Динамо, игра със самочувствие, с класа, стил и ми напълниха душата. Съдията в някои моменти от мача подпря Динамо ..най-малкото е, че не даде 2 чисти червени картона (или поне единия бе 100%), вкараха гол от нищото Динамо, но това е опитът, липсата на опит срещу опита, желанието и класата, срещу опита, парите и класата за Динамо. Много добра игра на Лудогорец, ако тази година не стане, догодина ще стане с това сериозно отношение и това, че не продават през 6 месеца играчите си и не сменят треньора си през ден .. като някои други отбори !!! Аз съм горд от този отбор, пък дори да отпадне, аз пак се гордея играта им, все пак е много трудно срещу отбор, като Динамо Загреб, а те ги надиграха тотално и първия мач в Европа, като игра им е просто феноменален !

BGB5
18.07.2012 22:58

Тоя е втория Георги Петков вкарват му смешен гол и след това се прави наконтузен.

amet_95
18.07.2012 22:58

играхме добре но краиният резултат не стана както о4аквахме слет гола малко се отпуснаха и заради това доиде и голат но играха страхотно

paunQ
18.07.2012 22:57

Лудогорец скри топката на "колоса" Динамо Загреб! Страхотен дебют на европейска сцена! Браво, момчета!!!! Можеше да биете и с 4:1, но и 1:1 е добър резултат и само съдията спаси тъпите харвати от поражение! В Хърватия ще е хубаво да си вкарате положенията, че там публиката е свирепа! 1:2 във втория мач! НАПРЕД, ЛУДАЦИИ! *smile*

GaLaxY94
18.07.2012 22:57

показаха ни добра игра.. тъпия съдия беше "леко" за Динамо и "леко" ги подпираше... няма какво да говорим фактите са на лице .. Ако играят така и следващия мач, шанса да продължим напред е голям ! Пожелавам им успех и дано докажат, че са добър отбор ! *smile*

stoinochelsea
18.07.2012 22:55

Кво спичате толкова на реванша Лудогорец ще бие 1:0 и готово*smile*Аз вярвам в българското!БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО!

rekontra
18.07.2012 22:55

Абе квото и да ми говорите съдията си им удари едно рамо и това си е.Не изгони техен играч за удар без топка,след това оня ЦВЕТНОКОЖИЯ налита на бой,пак не го изгони,не свири нарушението срещу вратаря при изравнителния гол,едно от положенията в които футболист на Лудогорец падна в наказателното поле на Динамо имаше дуспа...Незнам ама ако това не е реверанс,незнам кое е *smile*

RoSKo0o0
18.07.2012 22:53

Имах предвид.... ние да създадем същото положение, да видите, че веднага ще го свирят и ще ни отменят гола. Както и да е... разочарован съм от края, но иначе страхотен мач. Отдавна не бях гледал отбор да играе толкова добре срещу отбор от такава класа.

RoSKo0o0
18.07.2012 22:52

Искам на реванша същото положение да видите, че ще им го свирят! :@:@ Бахти простотията!

Fabregas_boy
18.07.2012 22:52

Еее,като знам в Хърватска какъв ад ще е...все пак успех и на Лудогорец и на всички БГ отбори.

Shmarkyy
18.07.2012 22:52

Ейй мамкаму, и бащами какво вика, не вкарахме толкова време, как да стане....ще ни го вкарат много ясно.

Juan_Mata10
18.07.2012 22:52

Жалко дано имат смелост и играят по същия начин в Загреб и успеем да бием там

manutd_forlife
18.07.2012 22:52

много лошо стана... Но надеждата още остава и съм сигурен, че повечето от нас ще са доволни с постигнатото днес, а за тези които обиждат вратаря, вие нямаше да се справите по-добре, а и все пак и той е човек. Късмет Лудугорец, заслужавахте победата, но войната не е свършила*beer**beer**beer*

rekontra
18.07.2012 22:51

Шибания съдия да беше дал още 25 минути продължение...тиквеника

RoSKo0o0
18.07.2012 22:50

Винаги се свири срещу такова нарушение срещу вратар... ВИНАГИ!!!! :@:@:@:@

Soul_Finder
18.07.2012 22:50

Добре дошли в играта футбол --> пропускаш перфектна възможност за 2-0, на следващата атака те изравняват 1 минута преди края *sad* Тъжно, но факт

GaLaxY94
18.07.2012 22:42

одеве с това изпълнение на Химна на България ми напълниха душата те я фенове *smile* !!!

YUNOFF
18.07.2012 22:40

Тц пак садери нехаресват коментарите ми аз поне не съм ''свръх предозирал'' оптимизмът

YUNOFF
19.07.2012 08:06

Във България няма 1 футболен клуб......

futbolista_rs
18.07.2012 23:19

Имаш право на мнение, но когато с него се излагаш ставаш смешен. Явно подкрепяш Динамо? Еми вземи си хърватско гражданство и се махай от България тогава! Нямаме нужда от такива като теб!

YUNOFF
18.07.2012 23:16

Ти ме освети. *smile**smile**smile**smile**smile* Евала за коментара

YUNOFF
18.07.2012 23:13

Каза типичния българофил пенсионер и к'о като съм пубер и аз имам право да се изказвам. *smile**smile**smile**smile**smile**smile**smile*

futbolista_rs
18.07.2012 22:57

Типично пуберско мислене *cigarette*


18.07.2012 22:56

Не трябва да си му фен,а да го подкрепиш, за да влезе в ШЛ и да прослави България.Не сме Англия или Испания да имаме по 4 отбора всяка година в групите като по 2,3 от тях да са на 1/4 финал.Там са с друго мислене и е нормално да си англичанин и да не подкрепиш Юнайтед,защото няма какво да прославят Англия примерно.Те са си достатъчно прославени.Но ние имаме нужда да се издигнем малко и в ранглистата на Уефа,а не да сме зад Уганда,Нова Гвинея и т.н.За това е хубаво да имаме колкото се може повече отбори в Европа.Дано да стане.Пък като почнем да имаме редовни отбори там и да мачкат наред всичките можеш да се надяваш на един от тях,а да викаш против другия.Но сега нямаш голям избор. *wink*

genchooo
18.07.2012 22:52

Еми радвай се за Динамо тогава, не знам какво да ти кажа ..

YUNOFF
18.07.2012 22:52

Това, че съм българин не значи, че трябва насила да държа за някакво отборче чието име идва от плато *cigarette* какво сега, един отбор малко по-силен играе във ШЛ и айде всички да му станем фенове *lol* логиката е желязна

stoinochelsea
18.07.2012 22:49

Аре млъкни бе като пишеш само безмислици много ясно,че ще има нехаресали!

genchooo
18.07.2012 22:45

Еми ти и при най- хубавите моменти и игри на Български отбор пак си недоволен и дрънкаш как щели да ни бият на реванша.Много хубаво играят и съм сигурен, че ще се класират за 3-ия кръг. *smile*

stoinochelsea
18.07.2012 22:37

Хайде Лудогорец вкарайте им и 2ри гол и да мирясват*smile*

aa2
18.07.2012 22:36

Най-малкото Лудогорец показва, че групите в ЛЕ не са мираж.Не вярвам да успеят да влезнат в групите на ШЛ, но ще видим, пожелавам им го.Дано най-накрая един български отбор направи нещо по-запомнящо се!

YUNOFF
18.07.2012 22:36

Лудогорец са добри.Обаче във Загреб, Динамо ще ги бие поне 2-0. Аман от рефрешване на тоя Уинър

Aguero16
18.07.2012 22:38

Голям си, единствената ни надежда и ти не я зачиташ. Бъди оптимист, в Загреб ще издържим поне Х или ще вкараме гол и се прибираме в защита...

Aguero16
18.07.2012 22:33

Мирише ми на втори, Айде Лудогорец. Новата надежда да ни отсрами от Европа.

Aguero16
18.07.2012 22:29

Хаха кво стана с прехвалените Динамо!

genchooo
18.07.2012 22:29

До преди година и половина не бях чувал за този отбор а сега като ги гледам как играят и водат на Динамо Загреб направо съм на седмото небе от щастие. И ние да имаме един истински добър отбор. Бравоо на Лудогоред!

scouser_pool
18.07.2012 22:28

Марселиню е много добър играч , Кайсара също ми харесва-добро попълнение , дано и другите да са класни!

Deco_Sneijder
18.07.2012 22:25

БЪЛГАРИЯ ПОВЕЖДА! Страхотно, голяма радост ми е на сърцето, ебал съм ги и фишовете *smile* Айде Мачкай !!!

hvs_fcb1899
18.07.2012 22:24

Голллллллллллллллллллллллллллл аийде напред ЛУДИИ!!

scouser_pool
18.07.2012 22:05

До груповата фаза не знам дали ще стигнат , ама досега ме изненадаха приятно Лудогорец , можеше спокойно да водят , дано бият и елиминират Динамо , след това трития кръг ще им се падне по-слаб отбор защото ще вземат високия коефициент на хърватите и най-малкото в групите на ЛЕ ще влязат!...а Динамо не съм сигурен дали са ни подценилили , но не ми се струват много силни!

Johan_Cruyff_14
18.07.2012 22:30

Посочените са за трети кръг на Лига Европа.

Soul_Finder
18.07.2012 22:28

Там вече до късмет.. а ти се е паднал някой от тези отбори... *smile* ПС: Гол за Лудогорец.. дано останат съсредоточени до края на мача и не допуснат такъв.

Johan_Cruyff_14
18.07.2012 22:25

Не е вярно, те не са в шампионски поток. Трите отбора, които се включват от 3 кръг в шампионски поток, са Андерлехт, Селтик и Клуж.

gos13
18.07.2012 22:20

В 3-я кръг се включват отбори като Интер, Атлетик Билбао,Хановер 96.......

ReDeViL666
18.07.2012 22:03

Тея от Динамо много подцениха Лудогорец - мислеха си , че с малко , ще си осигурят класиране.
Като тледам как играят - нищо чудно и да допуснат повече от гол разлика тук в Бъргария и да си отежнят положението за реванша.

gos13
18.07.2012 21:57

Явно много са ни подценили, защото между 2005 и 2012 Динамо е неизменен шампион на Хърватия. Достигат 5 пъти третият кръг на шампионската лига - 2000, 2003, 2006, 2007 и 2008. Също така участват 4 пъти в груповата фаза - 2004–05, 2007–08, 2008–09 и 2011-12. Но все пак дано груповата фаза да е за Лудогорец.

Kireto1232
18.07.2012 21:53

Евала на Лудогорец дано продължи да играе тека и Втрото полувреме и дано успеят да победят Динамо и аз съм от Левски но подкрепям всеки Български отбор в Европейските клубни турнири *wink*

rekontra
18.07.2012 21:53

Набутайте им го на тия некадърни хървати.Можете го !!!

STAMATOV
18.07.2012 21:50

Добре играят момчетата имат положения,Браво!!!

Juan_Mata10
18.07.2012 21:48

Жалко,че не водят нашите много добри положения направиха,а онзи бек,Стоянов и Марселиньо за сега за мен са най-добрите на терена

Deco_Sneijder
18.07.2012 21:48

Лудогорец ги надиграват и то се вижда, изпуснаха някое положение за жалост,а и един от 2-та фала в НП беше дузпа...но карай,дай напред, Загреб изпуснаха положението си,второто полувреме ще видим, но според мен мача върви към X *sad*

luiz_lfc
18.07.2012 21:42

Браво на нашите момчета много добра игра показват (нашите Български сме се пак) дано победят поне с 2:0 да са по спокойни на реванша и успех утре на другите Български отбори!

fabregascho
18.07.2012 21:41

Хора стига със заяждането на дребно.Лудогорец е Бг отбор играе за честа и за коефициента на Бг.Искаме отборите ни да не започват от първите кръгове,искаме да имаме два отбора в ШЛ искаме да имаме директно отбори в групите а в същото време се молим да падаме.Феновете на Левски се надяват ЦСКА да пада и обратното.После кажете че не сме прост народ.Прости сме и си заслужаваме съдбата с това ви мислене на повечето от вас!!! Успех днес на Лудогорец а утре на Левски„ЦСКА и Локомотив ПД

RoSKo0o0
18.07.2012 21:48

Прав си... и много се дразня някой като каже "Е, в Англия Ливърпул никога няма да е за Манчестър Юнайтед..." ... ние сме България, малка държава, която трябва да е сплотена. Какво да им гледаме на англичаните или испанците или германците... те техните градове са с по население колкото цяла България... какво да ги гледаме? *smile*

RoSKo0o0
18.07.2012 21:27

Тея Динамо Загреб с такова пренебрежение играят... Дано Лудогорец им набутат не 2, а 3 гола!!!

Soul_Finder
18.07.2012 21:26

Можеха да водят до сега.. жалко *smile* но дяволът не е толкова черен, има надежда за нашия футбол ^^

RoSKo0o0
18.07.2012 21:15

Фен на Левски съм, но когато играят български отбори в Европа винаги съм за съответния отбор. Било то Лудогорец, било то ЦСКА. Защото в такива мачове играе БЪЛГАРИЯ, а не някакъв си клубен отбор с неговите дрисливи "фенчета" хулигани... срам ме е от такива гологлави и мазни хора, развалящи цялата магия на футбола!

Fball_matters
18.07.2012 21:01

Всеки който се нарича БЪЛГАРИН трябва да е за Динамо Загреб. България мрази Лудогорец !!!

Johan_Cruyff_14
18.07.2012 22:18

Да, макар че няма да ги гледам, ще ги подкрепям по единствената причина, изложена по-долу.

lazera0
18.07.2012 21:52

Само да не се обиждаме а ? Много ме чудно утре да ли ще подкрепяш ЦСКА като сега ги плюеш

Johan_Cruyff_14
18.07.2012 21:08

Виждам, че си от ЦСКА... Виждам, че и не мислиш. Ако Лудогорец спечели ще трупа коефициент на страната ни. От там например, когато твоят комунистически отбор стане втори, да може да играе кфалификации дори за ШЛ, въпреки, че не е шампион. Да, точно благодарение на тази победа на Лудогорец. Но както повечето фенове на комунистическия отбор, ти си тъп като прасе и никога няма да разбереш този факт.

gos13
18.07.2012 21:05

Кой си ти и за какво се борищ пикльо!*joking*

Deco_Sneijder
18.07.2012 21:04

Или по точно всеки който се нарича АНТИ-Българин, като тебе...тъпак...

Deco_Sneijder
18.07.2012 20:57

Лудогорец, дано са приятната българска изненада на таз годишната ШЛ *smile*

denis0426
18.07.2012 20:49

До аа2,Вардар( Скопие) е Македония бе братче,къде ги прати чак в Босна и Херцеговина,и не са слаб отбор да знаеш *smile*

hvs_fcb1899
18.07.2012 20:39

Момчета тва последния мач ли е на Лудогорец ако бият са в групите или не ако може някпй да ми обясни ...?

gos13
18.07.2012 22:14

От тук нататък: 1.Трети квалификационен кръг 2.Плейоф 3.Групова фаза Дати за жребиите и мачовете [редактиране] Кръг Дата на жребий 1-ви мач 2-ри мач 2-ри квалификационен кръг 25 юни 2012 19 юли 2012 26 юли 2012 3-ти квалификационен кръг 20 юли 2012 2 август 2012 9 август 2012 Плейоф 10 август 2012 23 август 2012 30 август 2012

GaLaxY94
18.07.2012 21:58

Това е втори кръг.. Ако Лудогорец бие играе още срещу един съперник и ако победи влиза в груповата фаза.. *smile*

gos13
18.07.2012 21:41

[@link http://bg.wikipedia.org/wiki/]%D0%9A%D0%B2%D0%B0%D0%BB%D0%B8%D1%84%D0%B8%D0%BA%D0%B0%D1%86%D0%B8%D0%BE%D0%BD%D0%BD%D0%B0_%D1%84%D0%B0%D0%B7%D0%B0_%D0%B8_%D0%BF%D0%BB%D0%B5%D0%B9%D0%BE%D1%84%D0%B5%D0%BD_%D0%BA%D1%80%D1%8A%D0%B3_%D0%BD%D0%B0_%D0%9B%D0%B8%D0%B3%D0%B0_%D0%95%D0%B2%D1%80%D0%BE%D0%BF%D0%B0_2012/13#.D0.9F.D1.8A.D1.80.D0.B2.D0.B8_.D0.BA.D0.B2.D0.B0.D0.BB.D0.B8.D1.84.D0.B8.D0.BA.D0.B0.D1.86.D0.B8.D0.BE.D0.BD.D0.B5.D0.BD_.D0.BA.D1.80.D1.8A.D0.B3

aa2
18.07.2012 20:47

Това е 2-ри кръг, има 3-ти и плей-офф преди групите.Ако тук бият ще играят срещу още 2 съперника, общо 4 мача.До групите имат да играят общо 6 мача.

Soul_Finder
18.07.2012 20:31

Късмет, и най-вече да се получи интересен сблъсък. *beer*

aa2
18.07.2012 20:12

Щом отбор от Люксембург победи отбор от Австрия защо да не може отбор от България да бие отбор от Хърватия?Дано направят нещо запомнящо се днес и да вземат комфортна преднина преди гостуването в Хърватия..Късмет!

TiGeRR
18.07.2012 20:55

3-2 за Бате в 92 и 94 мин. *smile* ... Късмет на нашите и дано започнат да пишат история от днес !!! *beer*

aa2
18.07.2012 20:34

Да не говорим, че в момента отбор от Босна и Херциговина води на БАТЕ Борисов с 2:1 като гост...Всичко е възможно!

pool_bundy
18.07.2012 20:25

и то не кой да е отбор а Ред Бул Залцбург *smile*