Мораеш: Не зависи от мен

07:42
Мораеш: Не зависи от мен
Къде ще играе Жуниор Мораеш? Феновете на ЦСКА се молят: "Остани!"

И играч, и ръководство обаче гледат към трансфер. Единствено Металург Донецк иска на всяка цена голмайстора. Един път преговорите пропаднаха заради недоразумение между клубовете. ЦСКА държеше за цялата трансферна сума (1,8 милиона евро - б.р.) накуп, Металург предлагаше разсрочено плащане. И след като замина на лагер с отбора на Велизар Димитров, в крайна сметка Мораеш се върна в ЦСКА. Но с явното желание и от двете страни трансфер да има, пише вестник "Труд".

"Не всичко е плод на мое решение - призна Мораес пред "Гонг". - Знам, че клубът се нуждае от парите от трансфера ми. Ако се наложи, ще замина за Украйна. Каквото кажат шефовете, това ще бъде. Бъдещето не е изцяло в моите ръце."

Треньорът Стойчо Младенов не знаеше дали звездата ще се качи на самолета за Марибор и дали ще играе срещу "Мура" в четвъртък.
Възможно е пред Мораес да бъде поставен знака "Стоп", защото "Металург" също играе в Лига Европа и УЕФА може да го спре от картотека за втори тим, въпреки ранния стадий на турнира.
Ден преди заминаването за Словения ЦСКА подписа договор с Лукас Саша. Десният халф-бек беше представен като ново попълнение в събота, но заради липса на контракт нямаше и картотека.

Ако Мораеш се качи в самолета, ЦСКА ще пътува за Словения с 16 полеви футболисти и двама вратари - Томас Черни и Благой Макенджиев. Отсъствие на бразилеца от самолета означава, че ЦСКА ще разчита в атака само на яловия засега пред гола Килиън Шеридън и твърдата като камък резерва Станко Йовчев. Другият бразилец Мишел Платини също не е картотекиран.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

manutd_forlife
18.07.2012 08:37

Как нямаш? Не мисли за собствениците и без това 15% от парите ще са за клуба другите ще ''изчезнат''. Ама все пак всеки иска в по-голям клуб