Спалети: Тоти ще играе в дербито, трябваше да отложат мача

09:56
Спалети: Тоти ще играе в дербито, трябваше да отложат мача
Капитанът на Рома Франческо Тоти се завръща в състава на "вълците" за римското дерби с Лацио днес. Халфът беше контузен, но вече е преодолял травмата си и е готов за игра.

"Тоти ще играе в този мач. Говорих с него и мога да кажа, че ще разчитам на присъствието му на терена. Нещата, които видях на тренировката са все добри. Много съм доволен от него. Франческо иска да играе във всеки един мач на отбора, особено във важните двубои", съобщи треньорът на Рома Лучано Спалети.

Според наставникът на "вълците", мачът е трябвало да бъде отложен заради трагичните земетресения в Италия.

"Всеки един човек преживя ужасното земетресението и аз не да проумея защо трябва да се играят мачове, когато никой в Италия не мисли за футбол. Двубоите обаче не бяха отложени и ние ще трябва, колкото и трудно да е, да се концентрираме максимално добре за дербито срещу Лацио", изрази мнение наставникът на римския тим.


Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rosen1968
11.04.2009 11:57

Лацио след невероятният старт на сезона загубиха доста от формата си въпреки това те винаги си остават непредвидим съперник ,а и това е градското дерби иначе Тоти ще играе което е добре за тифозите на римските вълци ,а това че мачът трябвало да бъде отложен съм съгласен кой ти мисли за футбол 2-3 дена след смърта на роднина,близак,познат или приятел *sick*