Моуриньо се изцепи, Сантон бил като пъпеш

09:14
Моуриньо се изцепи, Сантон бил като пъпеш
Треньорът на Интер Жозе Моуриньо за пореден път доказа, че в колоритните изказвания е също толкова добър, колкото и в професията си. Португалецът използва странни сравнения, за да опише развитието на младия си защитник Давид Сантон, който е откритието на сезона в тима на "нерадзурите".

"Ще видим как ще се развие. Винаги има риск, когато разчиташ на по-млади играчи. В Португалия казваме, че един пъпеш може да изглежда хубав отвън, но чак като го разрежеш ще видиш дали това е така. Това е еволюционен процес и е много важно дали играчът ще получи шанс по-рано или по-късно. Сантон получи повече шанс след загубата от Аталанта Тогава исках да покажа на основните играчи, че не са незаменими и трябва да се стегнат. От този ден нататък животът му се промени. Във втория ни отбор има още няколко класни младежи, но дали и те ще имат шанса да се докажат зависи от много неща", коментира Моуриньо.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

rosen1968
11.04.2009 11:54

Наистина незаменими играчи няма а Давид Сантон е проспериращ млаад играч ае да не му е уруки да бъде жив и здрав пак след време ще го видим как ще се развие *sick*