Жо напомня за Оле Гунар Солскяер

21:39
Жо напомня за Оле Гунар Солскяер
Капитанът на английския Евертън Фил Невил заяви, че играещият под наем при "карамелите" бразилски нападател Жо му напомня за бившия му съотборник в Манчестър Юнайтед Оле Гунар Солскяер.

"Жо определено има всичко необходимо да вкарва много голове далеч от нашия стадион. От първия ден, когато той дойде при нас, аз му се възхищавам. Когато той подписа със Сити, аз смятах, че те са си взели "златна кокошка" и по време на първата му тренировка при нас се видя, че той има невероятни качества", коментира Невил.

"Спомням си, че някой ми каза миналата година, че е видял младо бразилско момче в ЦСКА Москва, което умее много неща. Лично според мен, Жо сгреши с трансфера си в Манчестър Сити. Когато го гледам на тренировките, той ми напомня на Оле, най-вече заради начинът, по който завършва атаките. Той удря толкова ниско по земята и има толкова силен удар, че на всеки един вратар е много, много друго да спаси. Всеки път, когато има шанс, той бележи. Физически е здрав, работи усилено и имаше нужда от правилната обстановка за да покаже уменията си", каза още капитанът на Евертън.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация