Сираков постави под съмнение селекцията на Левски

07:20
Сираков постави под съмнение селекцията на Левски
Най-интересното в печата днес:

Наско постави под съмнение селекцията на Левски

Легендата на Левски Наско Сираков намекна, че селекцията на сините не е добра. През това лято в клуба дойдоха редица играчи, които според голяма част от специалистите в страната ни са класни попълнения, но Наско, цитиран от “Тема Спорт”, споделя, че не би взел нито един от въпросните футболисти, ако властта на “Герена” бе в неговите ръце.

Премии в ЦСКА само за влизане в Лига Европа

Футболистите на ЦСКА ще получат премии само ако успеят да влязат в групите на Лига Европа. Те няма да вземат допълнителни възнаграждения за евентуално отстраняване на словенския Мура, нито за преминаване на някой от останалите предварителни кръгове в надпреварата, разкрива “Тема Спорт”.

Отборът на Динамо много по-скъп от Лудогорец


Съперникът на Лудогорец във втория предварителен кръг на Шампионската лига - Динамо (Загреб) е с 27 милиона евро или 2,5 пъти по-скъп от българския шампион. Общата цена на футболистите на хърватите е 46,15 милиона евро, а играчите на Ивайло Петев се оценяват на 19,55 милиона евро, пише “7 дни спорт”.

Огромна цена спря ЦСКА за звездата на Карпати

ЦСКА навярно няма да привлече лявото крило на Карпати Льов Лукас Перес. Играчът направи страхотно впечатление на червените и те са били готови да дадат за него около 1 милион евро, но от украинския тим искат 3 милиона за правата на таланта, разкрива “Меридиан мач”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

nikiboy551
16.07.2012 10:18

Наско Сираков много често започна да се изказва.Изглежда му липсват комисионните?Не е коректно само да критикуваш.Илиан Илиев заслужава своите 100 дни без критики!Той за разлика от Сираков е по-истински левскар,не продажник.