Трансферен дневник - 15 юли: Реал на 48 часа от Модрич, Лига 1 по-интересна от Серия "А"?

18:01
Трансферен дневник - 15 юли: Реал на 48 часа от Модрич, Лига 1 по-интересна от Серия "А"?
Вижте какво се случи на трансферния пазар през днешния ден:

Бившият халф на ЦСКА Маркиньос ще играе в Китай от новия сезон. Вчера полузащитникът подписа с елитния Чакгчун Ятай, съобщава "Тема Спорт".

►Гръцки халф и кипърски защитник подписаха за 1+1 година с Локо Пловдив, информира "Тема Спорт".

Левски най-вероятно ще задържи Йордан Милиев до зимата. Засега бранителят, който е ненужен на "Герена" , не успява да си намери нов отбор, пише "7 дни спорт".

►Селекцията на Лудогорец не е приключила с привличането на Паулиньо. Шампионите ще привлекат още по-сериозен голмайстор, но само ако отстранят Динамо Загреб в ШЛ, разкрива "Меридиан мач".

Юношата на Левски Тодор Чаворски подписа договор с клуба. Контрактът е за срок от 3 години. Нападателят е роден на 30 март 1993 година. През този сезон стана републикански шампион с юношите старша-възраст на Левски в Елитната група до 19 години.

►Изпадналият от А група Видима-Раковски ще вземе под наем двама млади футболисти от школата на Славия, съобщи за БТА старши треньорът Костадин Ангелов. Това са нападателят Стоян Георгиев-Яни и дясното крило Кирил Атанасов. Атанасов игра силно през пролетта в старшата възраст на белия клуб и се заслужи професионален договор.

Той дори започна подготовка с мъжкия тим, но сега по решение на треньора Мартин Кушев е пратен в Б група да трупа опит. Вратарят Даниел Желев от Черноморец (Поморие) също остава в Севлиево. Така във Видима-Раковски вече могат да се похвалят с първите три сигурни летни попълнения.

Треньорът на Реал Мадрид Жозе Моуриньо ще се срещне с Кака утре, за да го уведоми, че няма да разчита на него през следващия сезон. Причина за решението на Специалния е неубедителната игра на бразилеца. Заплатата на кариоката е огромна – 9 милиона евро годишно, но не отговаря на представянето му. Моуриньо иска да освободи място за Лука Модрич, който е близо до трансфер на "Бернабеу".

Куинс Парк Рейнджърс подготвя оферта за нападателя на Манчестър Юнайтед Димитър Бербатов. Според английската преса клубът ще предложи 8 милиона паунда за българина. Голмайсторът има договор за още една година с Юнайтед. Въпреки че започна подготовка с червените дяволи, все още не е ясно дали Берба ще остане в тима.

►38-годишният нападател Филипо Индзаги не смята да се отказва от активния футбол. След като стана свободен агент, голмайсторът е близо до договор с Аталанта. Той пропусна почти целия миналогодишен сезон заради травма, но не бърза да окача бутонките на пирона. Интерес към него проявяваше и английският Уотфорд, но Индзаги е предпочел да не напуска родината си. Юношата на Пиаченца има в актива си 57 мача за Италия и 25 гола.

Рома ще извади 12 милиона евро за нападателя на Сиена Матиа Дестро. Фабио Борини вече напусна "Олимпико" в посока Ливърпул и вълците му търсят заместник. Рома вече са постигнали договорка с Дженоа, които притежават половината права на футболиста.

Дестро вкара 12 гола в Серия "А" през миналия сезон, а Ювентус, Интер и Милан също следят изявите му. Дженоа са готови да дадат 6 милиона евро за 100 процента от правата на играча, след което да го продадат за 12 милиона на Рома. Сиена пък ще се облажи с 4.7 милиона евро.

Тотнъм се интересува от вратаря на Интер Жулио Сезар, съобщава tuttomercatoweb. За привличането на бразилеца лично настоява новият мениджър на лондонския отбор Андре Вияш-Бояш. 32-годишният Сезар направи страхотни сезони в Интер, а сега шпорите искат да разчитат на Жулио.

Райо Валекано взе под наем централния бранител на Еспаньол Жорди Амат. През миналия сезон младежкият национал на Испания записа едва 978 минути с екипа на тима от Барселона.

►Трансферът на Лука Модрич в Реал Мадрис се очаква да стане факт до 48 часа, съобщава "Дейли Мейл". Според британския таблоид, испанският шампион е на финалната права в преговорите с Тотнъм. Шпорите ще приберат 35 млн. паунда от продажната на правата на хърватския полузащитник, а също така има и вероятност един измежду Нури Шахин и Рикардо Карвальо да бъде включен в очертаващата се мегасделка.

►ПСВ Айндховен и Хееренвеен се разбраха за Лусиано Нарсинг, съобщава "Voetbal International". В началото на следващата седмица 21-годишният атакуващ полузащитник ще премине медицински прегледи в Айндховен, след които ще парафира с филипсите. От ръководството на холандския гранд ще платят 4.1 млн. евро за правата на Нарсинг.

►Мениджърът на Златан Ибрахимович Мино Райола сподели, че до няколко дни ще има яснота около трансфера на клиента му в Пари Сент Жермен.

"Продължаваме да преговаряме с ПСЖ, но до няколко дни трансферът ще бъде финализиран. Златан е най-добрият футболист в света. Той е силен и техничен. Вярвам, че френските фенове ще се насладят на играта му. Лига 1 ще привлече по-голямо внимание от италианската Серия "А", ако Ибрахимович премине в Пари Сент Жермен" коментира импресариото пред "L'Equipe".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Martinho85
16.07.2012 18:42

Рома можеха да се напънат и да се пробват да вземат Марко Верати,но уви-няма да стане...КПР дано вземат Бербо,така и 3-те страни ще са доволни....Новината за Кака я очаквах,все пак хода на Моу да махне Кака и да вземе Модрич го оправдавам на 100 %...А що за грешка ще направят Тотнъм със Сезар,не е истина,не се напънаха и те за Лорис,ами ще взимат Сезар,играч на години с абсолютна никаква класа.....А това изречение просто изби рибата "Златан е най-добрият футболист в света",тоя Райола на какъв наркотик е,не знам....

arsenal4yy
15.07.2012 23:10

Може би пак ще трябва да върнат да излъчват Лига 1..както преди по Диема *smile* ... Лука е добър футболист и би се вписал много добре в играта на Реал,ако го привлекат по-добре да освободят Кака *smile*

scouser_pool
15.07.2012 22:34

Като цяло един истински "футболен" запалянко ще гледа футбол от всякакво първенство стига да е качествен , аз гледам ВЛ главно заюото я дават по ТВ , и понякога Реал и Барса в интернет защото имат много добри футболисти и играят квасиво и резултатно!

Madridist1902
15.07.2012 22:34

Айде да става факт този трансфер на Лука, че ми писна всеки ден да чета противоречиви статии през няколко минути...

scouser_pool
15.07.2012 22:32

Всяко първенство си има своя чар- Висшата Лига е най-конкуретна с най-много силни отбори , Примера е много технична , Бундеслигата също е оспорвана и футболистите са много добре подготвени и сериозни към футбола , Лига 1 е обикновено доста резултатна и въпреки че качеството не е толкова високо като в другите първенства от топ 5 има интрига и изникват всякакви отбори , Серия А е класическо първенство с история , а и футбола понеже е по-бавен е и по-открит (затворени са само като играят на катеначо иначе първия мач с Испания на Евро 2012 си спомнете колко беше интересен)!

bacardy_breezer
15.07.2012 21:11

Може всички псевдо-фенчета да нправите една подписка с молба до админите на Уинър да увеличат мястото за любими отбори, защото само 3 е малко...Какво ще правите, когато след 1-2 сезона АНЖИ и Малага станат "евро грандове" ??? Ще трябва и тях да ги сложите в любими хахаххахаха*joking*

nikshan11
15.07.2012 21:30

а относно Серия А по Тв + ли я дават? А френската лига 1 бе много интересна в периода когато я даваха по Диема 2 и Диема + преди 5,6 години *wink*

bacardy_breezer
15.07.2012 21:05

Ако говорим за оспорвани първенства може би само Висшата лига на Анлгия е по-интересна от Серия А.Бундеслигата също до някъде се доближава, защото и там има интрига всеки сезон.Не знам обаче какво е интересното на Лига 1 и дори на Примера Дивизион - в примера Реал и Барса правят по 100+ точки всеки сезон и вкарват по 150 гола, а във Франция футбола просто не е вече на нивото, което беше преди години.Нито Лион, нито ОМ, нито Бордо са тези отбори, които бяха.Ясно е, че сега първенството ще стане още по-безинтересно, защото ПСЖ ще направят СОЛИДЕН отбор и няма да има кой да ги пипне.Сигурно ще завършват с 20точки преднина пред втория...

Durantula
15.07.2012 20:44

шшш ало Фенчетатата на Челси къде бяхте преди 2003 г ? хахаха

homiie
15.07.2012 22:21

хаха ти не разбра ли, той и на Шити е фен от миналата година, сега ПСЖ. И преди финала си сложи Байерн с надеждата да вземат ШЛ, но ен стана и сега се прави на техен фен хаха тоя е най-голямата утайка в сайта *wink*

nikshan11
15.07.2012 21:29

спокойно след време ще стане фен и на Анжи маха4кала *lol*

bacardy_breezer
15.07.2012 21:08

А ти пък си такъв смешник...Първо беше "фен" само на Байерн, после като Сити почна да мачка стана "фен" и на Сити, сега ПСЖ като почват да правят звездни трансфери сложил и ПСЖ в любими *lol**lol**lol* Колко са ми смешни такива индивиди....

Durantula
15.07.2012 21:07

1 е БАЙЕРН МЮНХЕН !!!!!!!!!!!!!!! съгурно станал някаква грешка !

persie1992
15.07.2012 21:02

Ахахахаха дурантула откога ПСЖ са на първо място във Фен Зоната ти? Вие сте пълни смешници, и се наричате фенове на футбола!

ReDeViL666
15.07.2012 20:18

След като Хари Реднап напусна Тотнъм - си казах край с отбора , но както е тръгнало с АВБ си мисля даже ,че отбора може да тръгне и нагоре в класирането!Досега трансфери вървят добре (както в привлечането на футболисти така и в задържането им) ,ако това за Жулио Сезар - се окаже вярно - много ще се радвам и този вратар ще вдигне доста класата на отбора , защото той е за мен много по класен от 95% от вратарите във ВЛ !

demetrio
15.07.2012 18:46

Brazilian club Santos claim they have been offered Florent Malouda, but a deal for the Chelsea winger is in doubt due to his wage demands. Head coach Muricy Ramalho has stated: “They say they are in crisis in Europe, but they spend so much money on transfers there.”

psg_1970
15.07.2012 18:39

Лига 1 е доста интересна, поради това, че ако примерно един сезон един отбор се представи подобавощо, а друг едва се спаси, то следващата кампания би могло да бъде обратното. Примери са отборите на Монако, Бордо, Монпелие и т.н. *smile*

jimidim
16.07.2012 09:22

Ти си бил рядко тъпо пар4е бе..Мислех,4е поне зародиш на мозък имаш,но се оказа 4е е фосил на бръмбар..,Ще не си биеш камшика,и да напуснеш този сайт.Кретен.

Manchester_1878
15.07.2012 20:33

Всеки става фен заради различно нещо,просто е адски тъпо,като някой е станал фен на отбора заради парите или купите да слагаме всички фенове под общ знаменател.Аз примерно първите отбори,който съм гледал са били Барселона и първия галактико,но станах фен на Юнайтед,незнайно защо.Мисълта ми е,че всеки избира на кой отбор да е фен и по каква причина.

psg_1970
15.07.2012 19:45

*wonder**wonder**wonder*

homiie
15.07.2012 19:43

btw и 3те екипа на отбора много ме кефят *lol*

psg_1970
15.07.2012 19:38

Парите ги остави. Ясно е, че много ще се пребоядисат в нашите цветове... Но да не забравяме великата история на отбора. Когато е бил само на 26 години през 1996 година печели КНК. *smile* Все пак вие си имате право на мнение и е нормално да мислиш това, заради инвестициите на катарците. *smile*

psg_1970
15.07.2012 19:34

Не го приемай за заяждане. *smile* Просто това, че някой си бил псевдо-фен не означава, че и аз съм. *smile*

homiie
15.07.2012 19:32

разликата е там, че феновете на Челси са фенове заради купа (поне се надявам да е за това), а тези на ПСЖ - заради парите..

homiie
15.07.2012 19:31

те всички така казват.. да не говорим за феновете на шити

psg_1970
15.07.2012 19:01

Когато аз съм започнал да подкрепям ПСЖ ти още не си бил роден... *joking*

psg_1970
15.07.2012 18:59

Знаеш ли... Повече се реших да не отговарям на такива. *smile*

Manchester_1878
15.07.2012 18:49

Точно пък фен на Челси да го каже това.Ти от къде знаеш той откога е фен ? Мога да ти кажа,че се появиха много повече фенове на Челси,след финала на ШЛ отколкото на ПСЖ.

homiie
15.07.2012 18:43

ето го най-новия фен на ПСЖ *lol* *lol* if you know what i mean

Lubo0o
15.07.2012 18:15

Лига 1 от доста време е по - интересна от Серия А , може би отборите в Италия превъзхождат , тези на Франция , но във Франция се наблюдава доста атрактивен футбол , а в Италия муден и най - често се развива на бавни контраатаки , без да визирам Юве ,които последно време се опитват да направят нещо различно ... Във Франция се наблюдават дербита с по 8 - 6 гола на мач , което в другите първенства едва ли ще се види ! Пример : ПСЖ 4 : 4 Лион ...