Моуриньо: Нека Адриано бъде щастлив

16:27
Моуриньо: Нека Адриано бъде щастлив
Наставникът на италианския шампион Интер Жозе Моуриньо заяви, че се надява Адриано да намери щастието, дори и ако трябва да спре с футбола.

Бразилецът обяви днес, че смята да си вземе почивка от футбола и най-вероятно да спре с футбола. Моуриньо заяви на редовната си пресконференция:

" Интер направи всичко за да помогне на Адриано преди да дойда аз, така че опитах и аз като треньор и човек, както нашия президент и неговите съотборници. Ще видим. Най-важното нещо е той да бъде щастлив. Ако Адриано е щастлив от това и ние загубим играч, а човека е щастлив, то това е перфектно. Сега обаче аз не искам да говоря, защото двамата с него не сме разговаряли. Двама души с позитивно отношение един към друг определено имат шанса да си поговорят и тогава ще разбера истинските причини за неговите думи".

27-годишният нападател заяви по-рано днес: "Загубих щастието от това да играя футбол. Не бих искал да се връщам в Италия, искам да живея тук в Бразилия".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Kura_na_qnko
10.04.2009 19:17

Не си много умен моето момче ... Ако се отказваше за парите щеше да го направи много по рано . Като не следиш случая от близо не коментирай . Мога да кажа само браво на Адриано много добра кариера и се надявам да не се изпокарате ( ИТАЛИАНСКИТЕ фенове ) в тази тема ...

PRI_A_TEL
10.04.2009 17:44

Както се казва като доидат големите пари интересът свършва.