Черно море и Банско завършиха наравно в контрола

21:15
Черно море и Банско завършиха наравно в контрола
Отборите на Черно море и Банско 1951 завършиха 1:1 в контролна среща, играна на терена на хотел Пири днес. Варненци откриха резултата в 36-ата минута чрез капитана си Георги Илиев, който получи пас от Мирослав Манолов, излезе сам срещу вратаря и вкара. Банскалии пък стигнаха до равенството 6 минути преди края на мача с гол от дузпа на Петьо Динков.

В 18-ата минута левият бранител на Черно море Ивелин Янев получи червен картон от съдията Георги Кабаков, но на неговото място влезе Детелин Димитров и двата отбора продължиха по 11.

В последните 30 минути на терена се появи Еденилсон Бергонси, който е на проби. Бразилският нападател пристигна вчера и днес му беше даден първи шанс да се докаже. Старши треньорът на Черно море Стефан Генов продължава да налага и младите таланти от първия успешен набор от школата на клуба- вратарят Георги Китанов, нападателят Атанас Илиев и полузащитниците Слави Сталев и Бекир Расим.

След края на срещата наставникът на Черно море Варна Стефан Генов заяви: Въпреки горещото време играчите се представиха на ниво, като през второто полувреме играха по-добре. Резултатите в тези контроли не са от значение, но определено днес съдиите повлияха на крайния изход. Доволен съм от включването на Еденилсон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReZo
14.07.2012 22:54

Отборът на Банско никак не е лош. Присъствах на контролата Ботев - Банско 2:1, преди няколко дни във Велинград, а в този двубой банскалии стояха напълно равностойно през първото полувреме на силно подсиления откъм качество Ботев. Сега измъкват хикс и на традиционно силен и корав отбор от А група. Не съм запознат с бюджета, целите и потенциала на отбора на Банско, но съвсем спокойно с тази игра могат да са в първата шестица на новата Б група.