Футболистите на Цървена Звезда тънат в мизерия

15:52
Футболистите на Цървена Звезда тънат в мизерия
Играчите на сръбския гранд Цървена Звезда нямали пари за храна и за наем на жилищата си, заради финансовата криза, която налегна бившия европейски клубен шампион, съобщи изненадващо халфа на тима Мирнес Шишич.

Словенецът, който пристигна в тима през зимната пауза, призна, че може да бъде изгонен от апартамента си, тъй като от клуба не му е плащал от началото на годината.

Шишич заяви за местен вестник: "Хазяинът ми дойде тази седмица при мен и ми каза да си платя наема за изминалите три месеца или да си събирам нещата и да се махам. Ако Цървена Звезда не може да ни даде пари дори за наема и за да имаме покрив над главата си, без значение какво ми дължи като заплати, аз нямам друг избор освен да се прибера в Словения при родителите си. Не мога да повярвам, че клуб като Звезда е позволил това нещо да се случи, това е като да се намираш на Титаник. Младите играчи са в още по-унизително положение, тъй като ние има даваме известна сума на ден за да си купят обяд и кафе."

Освен че се бори със собствените си финансови проблеми, Звезда може да има големи неприятности с футболните власти, тъй като феновете на тима запалиха седящите места на стадиона на " Партизан" по време на дербито на Сърбия, което се игра в сряда.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

SvM
11.04.2009 12:26

Черен облак се е извисил над Цървена Звезда *stop* Кофти работа... Проблемите в клуба явно са достигнали доста високо ниво, за да се стигне до подобна ситуация... *sick*