Трансферен дневник, 14 юли: Юнайтед наддава за Лукас, Силва подписа с ПСЖ

18:09
Трансферен дневник, 14 юли: Юнайтед наддава за Лукас, Силва подписа с ПСЖ
Манчестър Юнайтед извади колосална оферта за Лукас Моура, трансферът на Тиаго Силва в Пари Сен Жермен вече е факт. Вижте акцентите за 14 юли, събота:

Към лагера на Лудогорец се присъединиха двама бразилци Паулиньо и Евертон Алмейда като и двамата вече минаха медицински прегледи и се очаква да подпишат своите договори, е водещата новина на "7 дни спорт". Ако се стигне до трансфер качествата им лесно могат да бъдат проверени в идните тежки битки с Динамо Загреб.

►Албанският нападател Едгар Чани може да не акостира на "Армията" заради война между самозвани мениджъри, които спорят за 150 000 евро, разкрива "Меридиан мач". От ЦСКА уточняват, че Чани имал куп агенти, които искат да го представляват и това бави преговорите.

►Шефовете на ЦСКА водят преговори с парагвайския национал Маркос Риверос. Полузащитникът е роден 4 септември 1988 г. в Асунсион, а през последния сезон игра в местния Насионал Асунсион, е водещата новина на "Тема Спорт". Риверос има 9 мача за гуараните и един гол.

Стяуа Букурещ смята да закупи двама наши национали от Литекс - Николай Бодуров и Георги Миланов, пише "Стандарт". Румънският гранд иска да привлече защитника и халфа след контролата между двата тима на стадион "Генча" в неделя. Отборът на Христо Стоичков заминава за Букурещ днес.

Талантливият бразилски нападател Пауло Луиз Бералдо Сантош – Паулиньо вече е футболист на Лудогорец, съобщиха от клуба. Преговорите за неговия подпис продължиха повече от шест месеца, а шампионите на България се пребориха със сериозната конкуренция на няколко отбора. В крайна сметка Паулиньо ще защитава цветовете на Лудогорец. Стрелецът е в полезрението на мениджъра на отбора Ивайло Петев от доста време и сега футболистът ще е на негово разположение в предстоящата битка за защита на шампионската титла.
По всяка вероятност Паулиньо няма да бъде картотекиран за първия мач на Лудогорец в Шампионската лига с Динамо, Загреб.
Днес следобяд се очаква Паулиньо да се присъедини към орлите, които се готвят за евросблъсъка в собствената си база. Нападателят е роден на 14 юни 1988 година. Висок е 177 сантиметра и тежи 83 килограма. Играл е в бразилските грандове Фламенго и Коринтианс, а последно се е състезавал за Парасикаба.

Според холандският сайт Sport1.nl. звездата на Аякс Кристиан Ериксен преговаря с Манчестър Юнайтед. Кристиан направи отлично впечатление с фланелката на амстердамския гранд. 20-годишният плеймейкър е определян като един от най-талантливите полузащитници в момента. Не е ясно колко милиона ще предложат от Юнайтед, но Ериксен определено е много перспективен играч, а и червените дяволи се нуждаят от ярка фигура в средата на терена, която да организира атаките на тима през следващите сезони.

Бившият юношески национал Тодор Гочев ще играе през новото първенство в третодивизионния Мастер Бургас, след като напусна Левски. Гочев, който игра за юношите в есенните квалификации в Пловдив, до момента беше на подготовка с Левски в Австрия, но се прибира в Бургас. Роденият през 1993-а година Гочев отказал предложения от Нефтохимик и Спартак Плевен, като предпочел да продължи в клуба, който му подаде ръка през зимата. Тогава той и Янко Ангелов отидоха на проби в израелския Ашдод, но преминаването им пропадна, след като от Левски притиснаха израелците да ги върнат.
Правата и на двамата се държат от синия клуб до навършването на 23-годишна възраст, но без проблем могат да играят като аматьори. Така Гочев след Нова година се озова в Мастер и направи силен сезон в Югоизточната В група. Сега сам избрал да се върне в този тим.

Монтана няма да разчита на нападателя Мирослав Антонов през новия сезон, след като Лудогорец отказа да го пусне под наем. Антонов игра като преотстъпен през пролетта в родния си град Монтана, вкара 7 гола, но правата му се държат за още една година от разградчани.
Ръководството на Лудогорец приема единствено оферти за закупуване на играча, но не и за преотстъпване. Въпреки това той не влиза в сметките на треньора Ивайло Петев и ще се подготвя засега с юношите (старша възраст) на клуба.
Така за монтанци остава възможността да видят в какво състояние се намира Абудрамае Бамба, който обаче все още не е пристигнал от Оман заради проблеми с визата. Бамба е познат в българското първенство от периодите си в Черноморец и в Локомотив Мездра. Иначе Диян Христов, който дойде от Ботев Пловдив, остава единствен вариант за атаката на монтанци.

Спортният директор на Пари Сен Жермен Леонардо опроверга информациите, че нападателят на Милан Златан Ибрахимович вчера е пристигнал в Париж, за да премине медицински изследвания и на практика трансферът му е сигурен. Според бразилеца, ПСЖ все още не се е договорил с шведския футболист.
"Контактуваме с тях, но в този момент не съм настроен нито песимистично, нито оптимистично. Продължаваме преговорите в търсене на условия, които устройват всички. Досега обаче нищо не сме постигнали. Кога Ибрахимович ще пристигне в Париж? Когато бъдем близо до сделка", каза Леонардо.

Хитът в Шампионската лига АПОЕЛ Никозия е направил сериозна оферта на нигериеца Кристиан Ободо, който е очакван днес от ЦСКА, пише "24 часа".
Полузащитникът може да предпочете България заради сантименталност и познанство­то си с Рудолфо Ваньоли. Преди 11 години той дойде в Борисовата градина, но бе отпратен, след като из­кара един лагер.
Сега Ободо ще трябва да избира между ЦСКА и АПОЕЛ.

Галатасарай успя да се подсили със звездата на Трабзонспор Бурак Йълмаз. Нападателят пристига при шампионите срещу 5 млн. евро.
Трабзонспор ще получи и 25% от евентуална следваща продажба на Бурак, който през миналия сезон стана голмайстор на местното първенство с впечатляващите 33 попадения.
Йълмъз е считан за играч със страхотни качества и трансферът определено е заявка, че Галатасарай ще търси отлични резултати през кампанията.

Италианският нападател на Рома Фабио Борини подписа договор с английския гранд Ливърпул. Това стана след като 21-годишният футболист премина медицински прегледи на "Анфийлд" малко по-рано днес. Италианецът, който е първото ново попълнение за мениджъра Брендън Роджърс, е подписал дългосрочен контакт с клуба от Мърсисайд.
Роджърс познава добре нападателя, след като му бе наставник в младежкия тим на Челси, а след това го взе под наем в Суонзи.
Според различни информации от медиите на Острова Ливърпул е платил 12 милиона паунда на Рома за талантливия нападател.

►Украинският гранд Динамо Киев продължава със звездните покупки. Този път синьо-белите финализираха трансфера на голмайстора на Виляреал Марко Рубен, който сложи подписа си върху петгодишен договор.  Както е известно, по-рано през това лято Динамо Киев привлече в състава си хърватина Нико Кранчар и португалския национал Мигел Велосо.

►Нападателят на Лион Бафетимби Гомис опроверга информациите, че ще премине в друг отбор. 26-годишният французин за пореден път заяви, че няма намерение да потърси приключение като смени клубната си принадлежност. През изминалите дни президентът на ОЛ Жан-Мишел Ола потвърди, че са получили оферта за Гомис. Според последните слухове, отборите на Рубин, Галатасарай и Фенербахче проявяват интерес към голмайстора на хлапетата.

Манчестър Юнайтед вдигна офертата за Лукас Моура на 33 млн. паунда, тръби бразилският вестник "Lance". Според информацията на изданието, от ръководството на червените дяволи отново са почукали на вратата на Сао Пауло, но този път са предложи 10 млн. паунда повече за правата на 19-годишния талант. В новината се съобщава още, че италианският колос Интер съперничил на Юнайтед в битката за подписа на атакуващия полузащитник.

Бразилският защитник на Милан днес официално подписа договор с Пари Сен Жермен. Футболистът е сложил подписа си под контракт за пет години, а трансферната сума, която ще получат росонерите за играча е 42 милиона евро.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Aguero16
15.07.2012 09:57

Лукас е още един прехвален Бразилец !

adr
15.07.2012 01:33

Офертата е 33 милиона ЕВРО, не Паунда. оправете си информацията.

Martinho85
14.07.2012 23:18

Каква Мура бе хора,това не са вафлите Мура,че хората да умират за тях и да ги искат...Камо ли за 33млн. паунда,пълни спекулации,вие как виждате Фърги да се бръкне с толкова пари за един игра,който не познава толкова добре...А и новината от всякъде ви намирисва,първо онзи ден от Сау Пауло казаха,че единствените две оферти до тук са на Реал и МЮ,а интересна на Интер е бил отдавна и сумата,която евентуално са пратили била с близо 10млн. по-малко...А днес вие ми казвате,че едва ли не борбата за този ще е между Интер и МЮ....нещо имате разминаване,днес четох и за Ериксен,но колкото и да ми се иска,пак не вярвам да е истина....Остава Моутиньо,или ще го вземем,или тази година Юнайтед втори полузащитник няма да вземат..Последния вариант ми се струва май най-реален,колкото и да не ми се иска....

Инак чудя се какво е това размотаване около Ибра,ту ще идва,ту не бил сигурен трансфера,ту Берлускони казва,че е напуснал и се пише че Ибра минава мед. прегледи,ту агента му говори коренно различни неща...Пълна пародия,а тоз Йълмаз се изкара супер качествен нападател,куп слухове къде ще ходи,а в крайна сметка новия му клуб ще е....Галатасарай!?!?!?

prozac
14.07.2012 20:44

Тиаго Силва ВЕЧЕ е играч на ПСЖ!!! Бразилецът е подписал за 5 години, а Милан го продават срещу 48 милиона евро. Той бил знаел RED SHITE!

scouser_pool
14.07.2012 21:20

Хаха , обади се фен на Foreverbum*lol*

rooney1997bs
14.07.2012 19:00

Дано двете новини за Юнайтед да се усъществят.GGMU!*beer*