Футболисти на Локо Пловдив скроиха номер на Ахмед Ахмед

16:43
Футболисти на Локо Пловдив скроиха номер на Ахмед Ахмед
Футболистите на Локомотив Пловдив Жереми Родригес и Георгиос Саламастракис скроиха номер на рефера Ахмед Ахмед по време на мача за Суперкупата с Лудогорец (1:3).

Умишлено или не, двамата излязоха на терена за второто полувреме с разменени фланелки. В първия момент това остана незабелязано от съдиите, но не и от скамейката на Локомотив Пд. Човек от щаба на пловдивчани ги привика и им обясни, че са си разменили екипите. Четвъртият арбитър Атанас Димитров стана свидетел на случващото и веднага уведоми Ахмед, който изчака футболистите да си облекат фланелките с техните номера и имена преди да даде сигнал за втората част.

Проблеми на съдийската бригада създаде и треньорът им Емил Велев-Кокала, който често бе укротяван от Атанас Димитров на тъчлинията. Наложи се веднъж и Ахмед Ахмед да му прави забележка за поведението му.

Зрителите на стадион "Лазур" в Бургас пък на няколко пъти объркаха свиренето с уста на Емил Гъргоров-Бадема със съдийската свирка на Ахмед. По този начин капитанът на Лудогорец подканяше съотборниците си да му подават топката. Това изуми някои фенове на трибуните, тъй като по сила не отстъпваше на свирката на рефера.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари