Лудогорец не пуска Миро Антонов под наем в Монтана

15:58
Лудогорец не пуска Миро Антонов под наем в Монтана
Монтана няма да разчита на нападателя Мирослав Антонов през новия сезон, след като Лудогорец отказа да го пусне под наем. Антонов игра като преотстъпен през пролетта в родния си град Монтана, вкара 7 гола, но правата му се държат за още една година от разградчани.

Ръководството на Лудогорец приема единствено оферти за закупуване на играча, но не и за преотстъпване. Въпреки това той не влиза в сметките на треньора Ивайло Петев и ще се подготвя засега с юношите (старша възраст) на клуба.

Така за монтанци остава възможността да видят в какво състояние се намира Абудрамае Бамба, който обаче все още не е пристигнал от Оман заради проблеми с визата. Бамба е познат в българското първенство от периодите си в Черноморец и в Локомотив Мездра. Иначе Диян Христов, който дойде от Ботев Пловдив, остава единствен вариант за атаката на монтанци.

Монтана приключи днес първия си лагер, който беше в Правец. Снощи футболистите на треньора Атанас Джамбазки победиха с 2:0 Чавдар Етрополе с голове на Димитър Петков и на Йордан Тодоров-Бозата.

Тимът е в почивка до вторник сутринта, когато се събира на своя стадион Огоста. След това те ще направят една тренировка и отиват в Тетевен, където ще проведат втория си лагер. В сряда пък е първата им проверка срещу Литекс.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация