Паулиньо е новото острие на Лудогорец

11:37
Паулиньо е новото острие на Лудогорец
Талантливият бразилски нападател Пауло Луиз Бералдо Сантош – Паулиньо вече е футболист на Лудогорец, съобщиха от клуба. Преговорите за неговия подпис продължиха повече от шест месеца, а шампионите на България се пребориха със сериозната конкуренция на няколко отбора. В крайна сметка Паулиньо ще защитава цветовете на Лудогорец.

Стрелецът е в полезрението на мениджъра на отбора Ивайло Петев от доста време и сега футболистът ще е на негово разположение в предстоящата битка за защита на шампионската титла.

По всяка вероятност Паулиньо няма да бъде картотекиран за първия мач на Лудогорец в Шампионската лига с Динамо, Загреб.

Днес следобяд се очаква Паулиньо да се присъедини към орлите, които се готвят за евросблъсъка в собствената си база. Нападателят е роден на 14 юни 1988 година. Висок е 177 сантиметра и тежи 83 килограма. Играл е в бразилските грандове Фламенго и Коринтианс, а последно се е състезавал за Парасикаба.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ReDeViL666
14.07.2012 17:05

Като гледам селекциите на Лудогорец , Левски и въпреки всичките проблеми в ЦСКА - дойдоха много и то качествени футболисти - мисля , че конкуренцията ще е убийствена за титлата , а най-хубавото е ,че шанса да гледаме БГ отбори в Европа е много голям и мисля да бъда малко краен - с прогнозата си за БГ отбор на елиминации в ЛЕ.

pisarovo
14.07.2012 15:14

Дано тези футболисти, които взимат наистина да вдигнат нивото на отбора и на българското първенство.

NeadeL
14.07.2012 13:46

Тия Лугодорски пилета не могат да се запраат да купуват *joking*