В Разград и ЦСКА залагат на южноамериканци, в Стяуа на българи

08:23
В Разград и ЦСКА залагат на южноамериканци, в Стяуа на българи
Най-интересното в печата днес:

Още двама бразилци в Разград


Към лагера на Лудогорец се присъединиха двама бразилци Паулиньо и Евертон Алмейда като и двамата вече минаха медицински прегледи и се очаква да подпишат своите договори, е водещата новина на “7 дни спорт”. Ако се стигне до трансфер качествата им лесно могат да бъдат проверени в идните тежки битки с Динамо Загреб.

Мениджъри пречат на ЦСКА

Албанският нападател Едгар Чани може да не акостира на “Армията” заради война между самозвани мениджъри, които спорят за 150 000 евро, разкрива “Меридиан мач”. От ЦСКА уточняват, че Чани имал куп агенти, които искат да го представляват и това бави преговорите.

Парагвайски национал в ЦСКА

Шефовете на ЦСКА водят преговори с парагвайския национал Маркос Риверос. Полузащитникът е роден 4 септември 1988 г. в Асунсион, а през последния сезон игра в местния Насионал, е водещата новина на “Тема Спорт”. Риверос има 9 мача за гуараните и един гол.

Стяуа иска две звезди на Литекс

Стяуа смята да закупи двама наши национали от Литекс - Николай Бодуров и Георги Миланов, пише "Стандарт". Румънският гранд иска да привлече защитника и халфа след контролата между двата тима на стадион "Генча" в неделя. Отборът на Христо Стоичков заминава за Букурещ днес.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари