Нищо не научих от Арсен Венгер

14:23
Нищо не научих от Арсен  Венгер
Полузащитникът на испанския шампион Реал Мадрид Ласана Диара заяви, че не е научил нищо от мениджъра на Арсенал Арсен Венгер по време на краткия си престой на "Емитейтс Стейдиъм".

"Аз имам чувството сякаш никога не съм играл за Арсенал. Ако не ме бяхте подсетили за това, аз щях да забравя този факт. Това е нещо, което е изтрито от главата ми", заяви френският халф.

Попитан дали Венгер е повлиял на неговата кариера, дефанзивният халф заяви:

"На мен? Изобщо! От Венгер не съм научили нищо. Е, той поне ме научи как да поставям всичко под съмнение. Аз изиграх 15 мача за Арсенал. Нашите отношения не бяха добри. Венгер никога не говореше с мен, преди да му кажа, че си тръгвам. Той говореше с другите, но не и с мен."

Диара подписа с Арсенал от Челси през септември 2007 година, но бе трансфериран в Портсмут през януари 2008 година, а сега носи екипа на Реал Мадрид.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

arsen
10.04.2009 22:01

Ние също с нищо не запомнихме Ласана,та той игра ли въобще за отбора.Нямам никакъв спомен за тоя негър добре че се разкара от Арсенал *sick*

PRI_A_TEL
10.04.2009 17:48

Според мен в Арсенал има много млади футболисти и тези които трябва да говорят с тях са психолозите и треньорите, за какво му е на мениджъра да си говори с него? Да си споделят за гаджета ли? Казва ти тактиката, какви са ти фунциите- излизаш и играеш. При положение че Арсенал е отбор със всякакви възможни треньори и помощен персонал за футболистите не мисля че мениджъра трябва да обръща специално внимание освен ако няма причина за това.

angel_hi
10.04.2009 14:28

Странно защо Венгер не е говорил с него и тоя нищо не е научил пак спекулират с думите на Диара