Капело иска 40 милиона евро от Русия

23:46
Капело иска 40 милиона евро от Русия
Фабио Капело е поставил доста сериозни финансови условия на срещата си с представители на Руската футболна федерация. Според „Советский спорт” италианецът е поискал по десет милиона евро на година, за да стане национален селекционер и контракт за следващите четири години. Неговият предшественик – холандецът Дик Адвокаат – получаваше по седем милиона евро на година.

Дон Фабио обаче разчита на факта, че негови помощници ще бъдат двама руснаци, които са играли в Италия – Игор Шалимов и Дмитрий Алейничев, който дори се засече с Капело в Рома.

Бившият мениджър на националния отбор на Англия е един от 13-те кандидати за треньор на Русия. Между конкурентите са Хосеп Гуардиола, Рафаел Бенитес, Марчело Липи и Хари Реднап. 

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

brickbat
13.07.2012 09:59

Както казва 2pac - имат пари за война, а нямат пари да нахранят бедните... аз казвам имат пари за футбол, а нямат пари за гладуващите, такива са повече от 1/3 от насалението на Земята... Вярно, че футбола не е такава глупост каквато е войната, но пред човешкия живот на мен футбола ми изглежда тотална глупост.

Martinho85
12.07.2012 23:57

Ей ебати футбола,всеки почна да става лакомия,да ламти за пари,искат ненормални суми,КАпелчо,утре като хвърлиш топа какво лично ти ще намажеш от тея пари,не стига,че и толкова си и треньор,ама и лаком наглец ставаш.....