Мура - ФК Баку, (спечелен)

16:40
Мура - ФК Баку, (спечелен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 6 познати от общо 10 мача - 60 % успеваемост

Залог на деня за 12.07.2012 г.



След нулевото равенство в първата среща сега идва ред и на реванша между двата съперника. Всички предимства тук са на страната на гостите и предвид богатата информация, публикувана за тях в последно време, очаквам и днес доста хора да подкрепят азерите. Това обаче не е най-безрисковата и лесна опция. Гостите са безспорния фаворит, но за тях един гол ще бъде повече от достатъчен, за да се промъкнат до срещите с ЦСКА. При победа и при голово реми ФК Баку ще продължи, а ако отборът съумее да поведе, просто ще трябва да се отбранява и да чака края на мача, като дори евентуално равенство 1:1 би било добре дошло.

Мура 05 прекара първата среща изцяло окопан в своята половина и днес едва ли ще бъде по-различно. Малко подробност, е че домакините няма да играят на собствения си стадион, а на 40 минути от него в Лендови. Арената побира едва около 3000 зрители и Мура ще се окаже почти в аналогична ситуация от първата среща - ще се надява или на продължения и дузпи или да успее да изненада съперника си с някоя контраатака или статично положение.

Мура е в дълбока финансова криза и продължаването в следващия кръг може да се окаже доста съдбоносно от гледна точка на навременните плащания на задълженията в клуба. Затрудненията в домакинския лагер са доста сериозни след като в първата среща те се явиха с група от едва 16 играчи и извършиха само една смяна по време на целия двубой. Между първата среща и днешния реванш клубът беше напуснат и от титулярния си вратар Алес Лик, който премина в кипърския Паралимни и днес на вратата ще започне 18-годишен юноша.

Ставката за опцията под 2,5 гола е близка до нивото на вероятно най-употребената тук, а именно победа за Баку, а рискът в предложената от мен развръзка е значително по-нисък предвид много други възможности при които гостуващия тим може да продължи напред, освен победа. 

Прогноза: Под 2.5 гола - коефициент - 1.80

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Shmarkyy
12.07.2012 20:42

0-1 0-2 1-2, един от тези резултати ще е ! ;д

mistral
12.07.2012 20:21

Този мач ми изглежда един хубав овър, даже +3,5. Имам нещо впредвид, който ми е чел коментара за първия мач ще се досети. Ще му метна малко налични, още повече, че Гандзасар вече се погрижи за днешната надница и това може да бъде черешката на тортата.

jelko
12.07.2012 21:40

Урочаса му мача на ,Сотирис.Ц-ц-ц-ц ! *smile*

jelko
12.07.2012 17:06

Не копирайте чужди прогнози! Уважавайте труда на другите!