Феро доволен от победата над Банско, търси още един нападател

16:07
Феро доволен от победата над Банско, търси още един нападател
Треньорът на Ботев Пловдив Ферарио Спасов бе доволен след контролата срещу Банско, спечелена от канарчетата с 2:1.

"Полезна проверка за нашия отбор, игра се добър футбол. В определени моменти момчетата бяха тежки, тъй като се намираме в разгара на подготовката. Все пак направихме и доста хубави неща. Важното е, че втори мач не даваме шанс на противника да създава положения пред нашата врата. Естествено, че с толкова нови играчи постигането на синхрон е нашата основна задача. Всеки ден работим в тази насока и аз вярвам, че с всеки изминал мач отборът ще придобива по-привлекателен вид", каза Спасов по повод мача.

"Контролирахме мача, създадохме положения, вкарахме два гола. Единственото, което не ми хареса е, че допуснахме гол при статично положение в края на мача, но това е и урок за младите момчета. Радващото е, че всеки ден сме в един и същ състав на тренировка, което е най-важно на този етап. Нямаме хора, които да пропускат тренировки, влагат се момчетата с голямо старание. Няма проблем с комуникацията между чужденците на терена. За наша радост всички знаят английски и това им помага доста, за да се разбират", добави още спецът.

Ферарио Спасов даде яснота около пристигането на бразилския футболист, който бе анонсиран като почти сигурно ново попълнение. Освен това, наставникът на Ботев призна, че има желание да подсили отбора с още един централен нападател.

"Очакваме бразилецът да пристигне късно вечерта в четвъртък. Вярвам, че той ще внесе доста висока класа в офанзивен план. Работим и по още един трансфер. Не спираме да търсим и да се подсилваме на местата, на които виждаме, че имаме нужда. Имаме нужда от централен нападател, въпреки че съм доволен от Станислав Костов и Петър Атанасов. Двамата са много добри футболисти, но в тази зона се нуждаем от още един човек", обясни
Спасов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация