Давид Вия остава в Примера

11:50
Давид Вия остава в Примера
Нападателят на Валенсия Давид Вия все още желае да изпълни докрай шестгодишния си контракт с клуба и не се интересува от трансфер в английската Висша лига.

Вия и неговият агент постоянно опровергават информациите, свързващи играча с преминаване в английското първенство. Кандидати за него са Челси и Манчестър Сити от Премиършип и грандовете от Примера дивисион Реал Мадрид и Барселона.

Според британските медии английските клубове вече са готови да повишат своите оферти до 40 млн. паунда. В тази връзка Вия отново бе принуден за заявява, че желае да остане в родината си.

Нападателят каза, цитиран от "Скай Спортс", че всичките предположения за бъдещето му са просто губене на време, като не го вълнуват изобщо и вече се чувства уморен да отговаря на един и същ въпрос.

Вия подчерта, че Валенсия ще се бори докрай за място сред първите четири отбора в Примера, за да може да участва в Шампионската лига следващия сезон.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

ForzaMilan1899
10.04.2009 14:22

Браво на Давид.Ама като иска в Примера да дойде в БАРСА *joking*

rosen1968
10.04.2009 12:41

Ако остане ще спечели не толкова пари колкото СЛАВА и уважение че остава във отбор сас невероятна криза ,а не да бяга когато е трудно ЕВАЛА ако остане защото не е лесно да се предпочете любовта на феновете пред парите не са много истинските футболисти които останаха ЕВАЛА НА ВИЯ ЕВАЛА И НА КАКА !

Torres_bg
10.04.2009 12:18

Според мен това не е правилно решения , по добре да отиде в Вишата лига *stop* *wink*

dracula_88
10.04.2009 11:55

Браво на Вийя, ако си изпълни договора, вероятно и кариерата му ще свърши при нас. Лошото е, че кризата се задълбочава, а и Силва твърдо е казал, че не иска да напуска. Нема кинти...