Стойчо иска оставка на директор в ЦСКА

10:21
Стойчо иска оставка на директор в ЦСКА
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов за пореден път изрази притесненията си от закъснялата селекция на отбора. Наставникът на "червените" е доволен от конкуренцията в
дефанзивен план, но изтъкна, че се нуждае от качествени офанзивни играчи, с което да засили вариативността в атака. ЦСКА се прибра късно снощи от втория си подготвителен лагер в Болу, Турция, където изигра четири контроли, а балансът на тима е две победи и две загуби.

"Свършихме добра работа и в двата лагера, доволен съм от всички. За съжаление имаме трима контузени - Петър Стоянов, Костадин Стоянов и Николай Дюлгеров. Надявам се до една седмица да са на разположение", каза Стойчо Младенов на летище "София".

"По отношение на селекцията - в дефанзивен план имам нужната конкуренция в линията на защитата. Все още обаче ги няма офанзивните играчи, които чакаме, но всичко е въпрос на
преговори. Не може да не ме притеснява, че селекцията закъснява. Разчитам на спортния директор Ваноли, че ще привлече нужните ни футболисти", каза още Младенов и поясни, че не е запознат с качествата на очакваното ново попълнение от Португалия - Бернандо Тенгариня.

Младенов не скри, че не желае да работи с търговския директор Георги Павлов, но е с отлични първи впечатления от новия спортен директор Родолфо Ваноли. "Писал съм докладна до собствениците, че не желая да работя с Павлов. Те да решат кой е по-важен - аз или той. На никого няма да позволя да саботира работата ми. С Ваноли се разбирам добре, изглежда ми коректен човек. Аз сам няма да напусна. Дошъл съм да работя за доброто на ЦСКА", каза Стойчо Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация