Лудогорец – Локо Пловдив, (спечелен)

11:23
Лудогорец – Локо Пловдив, (спечелен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 5 познати от общо 9 мача - 55.6% успеваемост

Залог на деня за 11.07.2012 г.
 


С този мач за Суперкупата на България се дава символично начало на футболния сезон в нашата страна. В изминалите години тази среща беше с по-скоро контролен характер, но сега при наличието в нея на тим, който се бори за всеки трофей е и доста амбициозен, то тази среща бързо се превръща в удобна опция за прогнозиране. А и ставките сега са повече от впечатляващи. На всички е ясно, че визираният от мен тим в горните редове, е този на Лудогорец. При устойчивото развитие на клуба и конкретните успехи, които постигат играчите му, подобни коефициенти за негови евентуални победи ще се срещат все по-рядко през започващия сезон. Днешният изглежда доста стойностен при подобна разлика в класите на двата съперника. Разковничето тук е мотивацията, която ще бъде вероятно на по-високо ниво в тима на Лудогорец, предвид че той пише история и всеки трофей има значение за клуба. В днешната среща се решава съдбата на Суперкупата на България, но дори спорът да беше за Купата на България, то мотивацията на лудогорци едва ли би била по-различна. Излишно е да изпадам в детайли и да сравнявам двата съперника, защото Локомотив Пловдив няма нито конкретни футболни аргументи, нито адекватна селекция, за да се противопостави на най-силния футболен тим в България в момента. Видя се, че когато залога е голям, както беше във финала за Купата на България и Локомотив дори има преднина от едно попадения пред съперника си, той отстъпва и физически и като футболни възможности и загуби срещата в кратък интервал от време. Днес Локомотив ще бъде дори по-отслабен от тогава, а Лудогорец още по-обигран и окомплектован, като тук вероятно няма да се стигне до обрати, а до рутинна победа и требъл за тимът от Разград. Лудогорец показа, че успява да противодейства умело на сгъстена отбрана, а ако пък отборът от Пловдив опита да се надиграва със съперника си, може да загуби и то с повече от гол разлика. Пловдивчани ще се пробват да вкарат мача в русло, в което двата съперника да се надлъгват, но Лудогорец едва ли ще позволи това предвид очакваното си игрово превъзходство. Дори тактика на Локомотив да включва изчакване в собствената половина и игра на контраатаки, това едва ли ще се окаже особено ефективно, защото по подобен начин тимът допусна обрат в резултата и загуби финала за Купата на България. Каквито и футболни сценарии да се разиграят, предимството на Лудогорец си остава тотално и очаквам този тим да спечели срещата и респективно трофея още в редовното време, а ставката както подчертах за негова победа е Топ изборът на деня от целия тираж.

Прогноза: 1 - коефициент - 1.80

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

jelko
12.07.2012 15:46

Не копирайте чужди прогнози! Уважавайте труда на другите!

jelko
11.07.2012 21:26

За протокола- Рьозеларе да вкара-3,25 коеф. бет365

mistral
11.07.2012 19:39

Мепен - Дортмунд започва след малко. Мепен да отбележи над 0,5 гола започва от 1,66. Ако не вкарат бързо ще се вдига още. Мисля, че е сериозна оферта.

jelko
11.07.2012 21:10

3.25 на почивката за гол на Мепен *money**money**money*.Йоргос Сотирис да си цъка 1,30-1,35*cards*

Vikingit
11.07.2012 16:35

Мале имам чувството че, са заложени уникално много пари на тая единица*surprized* Коеф. Буквално се сриват- преди 2-3 дни в Спортингбет беше наистина 1.8 сега е точно 1.5 и мисля че още ще пада.

jelko
11.07.2012 16:05

Как няма да е топ като ставките са далеч от реалността.сотирис другия път с колегите ти може да дадете по-висока ставка на още по-сигурен мач.Цели 8 точки ,а може и 18, горница.Сбогом ,сиромашийо!!!*lol**lol*

Vikingit
11.07.2012 14:25

Сотирис- Топ избор братче, ама да си го играл преди няколко дни- сега - 1.53 в Спортингбет, колосалното 1.3 в ЕФУ. Така че, не знам кое е топа на топа. По- добре да го играя Х тоя мач с 15-20 кинта.

zarko59
11.07.2012 11:29

Лудогорец ще вземе мача с един гол разлика; хикс на хендикап