Стоичков скочи срещу ЦСКА, иска служебна загуба за \"червените\"

08:22
Стоичков скочи срещу ЦСКА, иска служебна загуба за \"червените\"
Заради некоректно отношение от страна на ЦСКА, Христо Стоичков ще поиска служебна загуба за юношите старша възраст на "армейците", пише "Меридиан мач". Младите футболисти на Чавдар Етрополе, на които Камата помага, загубиха с 1:2 от "червените" в шампионатаен мач. Във въпросната среща за ЦСКА е играл Мартин Дечев, който в мач на дублиращите отбори срещу Славия е получил червен картон.

"Не стига, че им изпратих автобус да ги докара, а те за благодарност ми забиха нож в гърба, като пуснаха играч, който няма право да играе. Ще подадем жалба с искане за служебна победа", коментира Стоичков.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

MeToDueB
22.04.2009 13:42

футболния гей .. пак се обади. Осъзнаваш ли, че говориш за най-добрия български футболист и един от най-добрите в Света. За човек, когото е боготворен (буквално) от цяла Барселона .. ти си господин никой. Хулиш човек, когото е светлинни години пред тебе .. на който никога и по никакъв начин не можеш да приличаш. За успехите и отличията само можеш да му завиждаш .. за парите му също (вероятно и за това го хулиш . .бедняк)

radko23
12.04.2009 00:11

Немога да разбера кат отбора му е толко силен 6то търси победи в дукоменти от колкото на терена

Futbulfen
10.04.2009 13:42

Eвала Ицо Простия *joking* ..не се съмнявам ако прасетата се разгрухтят и изцвилят,че Камата е син..нали разбирате като БФС-то!

Lucas_Podolski
10.04.2009 10:26

Е, що така! Време е да се осъзнаят, че юношите като играят без пари, не значи, че не им пука дали ще бият и ще паднат. Не може да си правят каквото си поискат в нашия футбол. То от там се тръгва де, като са закърмени с измамите и фалшификациите от малки, какви искате да станат като порастнат! Малко справедливост! Добре че се казва Ицо Стоиков иначе нямаше на никой да му пука за такова "маловажно" нещо!