Б36 Торсхаун – Линфийлд, (загубен)

14:03
Б36 Торсхаун – Линфийлд, (загубен)
Уважаеми потребители, Winner.bg и Георги Сотиров продължават станалата вече традиционна рубрика - "Прогнозите на специалиста".

Тя се обновява всекидневно и в началото си съдържа прогноза само за един мач, под заглавието "Залог на деня".

Мачовете, за които намирате прогнози в тази рубрика, ще бъдат както от популярните европейски първенства, така и от по-екзотични футболни страни, но задължително ще се съдържат в предварителната програма от Играта на Winner.bg.


Статистика:

м. Юли: 5 познати от общо 8 мача - 62.5% успеваемост

Залог на деня за 10.07.2012 г.



Тук въпреки нулевото равенство от първата среща, съотношението на силите е доста неравностойно. Линфийд е най-стойностният към момента ирландски клуб и не би трябвало да има проблеми да отстрани полуаматьорския Б36 Торсхаун. Обстоятелствата за това са налице. Първата среща протече изцяло пред вратата на Б36 Торсхаун, но отбранителната тактика, включваща ангажименти и за 10-те полеви играчи в отбрана, удържа. Късметът също подкрепи техните усилия сериозно, след като тогавашните домакини от  Линфийлд изпуснаха дузпа и куп удобни възможности, посредством статичните положения, да се поздравят с попадения. Статистиката беше изцяло в полза на Линфийлд, а териториалното и игровото превъзходство смазващо. Резервният вратар на ирландците в изминалата среща се добра едва 1-2 до топката за да изпълни аутове и просто гледа срещата от близо. Днес той ще отстъпи мястото си на титулярния страж на Линфийлд, а игровата обстановката едва ли ще бъде по-различна, въпреки домакинския фактор, който е в полза на Б36 Торсхаун. Домакините се изявяват на едва пет хиляден стадион, като няма как да разчитат на сериозна подкрепа от трибуните или тежка атмосфера за гостуващия тим. Б36 Торсхаун отпада почти винаги от първия опонент, който му се падне при международните му изяви и тази години не трябва да направи изключение. Единственото предимство, което притежава Б36 Торсхаун тук, е това че първенството, в което се състезава отборът, е в разгара си, но това предимство моментално може да бъде пренебрегната когато се погледне моментното представяне на отбора. Б36 Торсхаун е шампион от миналия сезон, но сега се намира на 6-то място от 10 тима. Освен това от 8 изиграни домакинската е спечелил едва 3 и загубил точно толкова. Отборът свали повече от значително нивото си от изминалия сезон, а и като класа сериозно отстъпва на днешния си опонент и вероятно ще стане лесна негова жертва. Линфийд може да се класира и с голово равенство, но освен класата, която тук е категорично на негова страна, отборът подчертано играе за победи в подобни срещи със драстично по-скромни опоненти и с цел увеличаване на своя коефициент. Тази среща като пример може да бъде оприличена на нещо като българския шампион да се изправи срещу шампиона на Албания. Коефициентът си заслужава независимо от развоя на срещата, а и мисля, че този анализ ще убеди доста от читателите да подходят смело към него.

Прогноза: 2 - коефициент - 2.00

Георги Сотиров, за контакти: georgi.sotirov@winner.bg



Прогнозите на редакторите в Winner.bg са изразяване на лично мнение и имат единствено информативна цел.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Vikingit
10.07.2012 21:55

Сотирис 0-0, тарикат*joking*. Шкендиа поведе- там поне я имам макар и скромно двойката. Портадаун са невероятен слабак. Да видим кво ще стане.

Vikingit
10.07.2012 20:27

Сблъсък между два катилски отбора. Интересното е, че стават доста изненади в тия мачове. Нещо, което преди беше рядкост. Тенденциите се променят явно. Гревенмахер удържа 0-0 засега срещу Тирана, мач който за мен е твърда двойка. Тука Сотирис като нищо може да стане едно 0-0, дори мазно 1-0 за отбора с име на бомбардировач.

mistral
10.07.2012 18:20

Поздравления за смелостта да се играе този труден мач. Това за предимството на Линфилд в първата среща е вярно, но тук вече са гости. Освен това прочетох някъде, че стойността (в пари) на играчите на северноирландците е по-малка от тази на домакините.
Сравнението с българския и албанския шампион или е неудачно или не съм го разбрал*smile*

zarko59
10.07.2012 15:55

предложения мач е добьр за игра, мисля че ще стане