Динамо идва без фенове заради опасна фракция и риск от фатално наказание

14:01
Динамо идва без фенове заради опасна фракция и риск от фатално наказание
Динамо Загреб идва без фенове в Разград за първия мач от втория квалификационен кръг на ШЛ срещу Лудогорец. Това гласи официалната информация от клуба, съперник на българския първенец.

Хърватите са притеснени, че ако привържениците им започнат с традиционните си изтъпления, отборът ще изхвърчи от Европа. Най-крайната фракция ултраси – "Bad Blue Boys" внасят смут на всеки стадион и е постоянна заплаха за реда и сигурността. Именно заради тази група агресивно настроени фенове от Динамо не искат да рискуват ново наказание, което ще бъде фатално за участието на тима в ШЛ.

Остава загадка дали на реванша ще присъства българска агитка, но в близките дни се очаква официална информация и по този въпрос.

Двубоят между Лудогорец и Динамо Загреб ще бъде предаван пряко по "Нова Телевизия" следващата сряда от 21:00 часа.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Borkos
11.07.2012 02:21

Мразя футболните хулигани.Това на 99% са едни много комплексирани от живота си хора,нямащи друго "забавление" освен да се правят на мъже,на единственото място където може би ше ги приемат за такива.Дано в скоро време се приемат адекватните закони и такива безмозъчни субекти биват вкарвани за по 6 месеца в кафеза.Аман от кретени.А и другото докато западните идиоти си беснеят само помежду си нашите и след мача скачат на всякакви обекти движими,недвижими,хора квото им падне.Дано и вкарат едно законче в което ако някой ти скочи с бокс,нож,бата ,бутилка може да го застреляш.Защото това е безумие ,не говоря само за пичагите от агитките ,ами цигани ,крадци и всяка долна измет.Закона в момена гласи нещо от сорта .Може да отвърнеш с нещо подобно на това ,с което са те нападнали ,перафразирам .....!!!!


11.07.2012 17:19

Аз съм истърпял 1 година наказание за посещения на спортни мироприятия , но само за плд си важеше защото надругаде небях регистриран .

holigan4e
11.07.2012 00:13

ееее от Левски съм , ама тука съм за Лудогорец ,,,,,,, Ще викам за тях !!!!! Българи сме все пак *smile* *smile* *smile*


11.07.2012 17:17

Ще лапнете хурката от Сараево *beer*

PIMPDreamS
10.07.2012 15:20

Остава загадка дали на реванша ще присъства българска агитка, но в близките дни се очаква официална информация и по този въпрос.

"на реванша" пише .......

spoke
10.07.2012 15:03

Кое те кара да мислиш, че Лудогорец са виновни, за ултрасите на чужденците О_о
А иначе стискам палци на отбора ни и евала, че ще дават мача по национална телевизия