Йол: Трябваше да вкараме четвърти гол, Хюз: Контузиите ни провалиха

08:08
Йол: Трябваше да вкараме четвърти гол, Хюз: Контузиите ни провалиха
Според холандския треньор на Хамбургер Мартин Йол, германците са можели да спечелят и с по-убедителен резултат първия си четвъртфинален двубой от турнира за Купата на УЕФА срещу Манчестър Сити. Англичаните излязоха напред в резултата с гол още в първата минута, но тимът от Бундеслигата успя да обърне мача до 3:1.

"Бихме искали да забравим първата минута на мача, но след това заиграхме добре. През първото полувреме имахме 5 или 6 прекрасни положения за гол и трябваше да водим с 3:1 на почивката. През второто полувреме взехме и задържахме инициативата. Винаги е важно да задържаш добре топката, когато играеш срещу отбор от Англия. Искаше ми се да вкараме и четвърти гол. Те имат страхотни играчи като Робиньо и Шон Райт-Филипс и играят с трима души в атака, така че са способни да ни създадат трудности, както се случи в първата минута. Ние обаче имаме четирима добри защитници", коментира Йол.

Мениджърът на Манчестър Сити Марк Хюз се оправда, че многото контузени състезатели в неговия тим са причина за загубата в първия мач на германска земя.

"Третият гол в нашата врата очевидно ни дойде в повече, но виждате обстоятелствата. Имаме много контузени в състава и не можахме да се справим с това. Те успяваха да намират свободните пространства, бяха отлични при статичните положения и ни създадоха проблеми. Допуснахме три гола, но показахме, че и ние можем да им създаваме проблеми, така че след седмица ни чака голяма вечер на "Ийстлендс”. Казах на момчетата, че никой не трябва да си мисли, че битката е приключила, защото със сигурност не е. Знаем, че ще вкараме голове в реванша", сподели Марк Хюз.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация