Петев: Някои от новите ще бъдат титуляри за Суперкупата

21:09
Петев: Някои от новите ще бъдат титуляри за Суперкупата
Някои от новите попълнения на Лудогорец може да започнат като титуляри в сряда в мача за Суперкупата на България, обяви старши треньорът на шампионите Ивайло Петев.

Той обаче отказа да разкрие повече подробности, като допълни, че групата ще бъде 20 души и обявена след днешното занимание, което започна в 18.00 часа.

"Мачът е част от подготовката за европейското ни участие. Но също така отлична възможност да прибавим нов трофей във витрината. Ние сме млад клуб, който е гладен за успехи, заяви Петев, който днес празнува своя 37-и рожден ден.

От ръководството и отбора подготвиха специални изненади за наставника, който донесе през миналата година купа и титла. Целият екип му пожела здраве, щастие и много успехи в предстоящите мачове в Европейските клубни турнири.

Децата на Разград, родени от 2001 до 2005 година включително, са поканени да тренират в клуба на шампиона на България. Академията на "Лудогорец" ще приеме за масов спорт както момчета, така и момичета на възраст от 7 до 11 години. Желаещите трябва да се явят на 23 юли в 9,30 часа на Тренировъчната база на "Лудогорец" в Разград.

"Ще бъдат приемани за масов спорт всички деца в посочената възрастова група, които искат да тренират. За тях няма да има подбор. Но трябва да са само от град Разград", изтъкна директорът на Академията на "Лудогорец" Ивайло Котев.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

aa2
09.07.2012 22:12

"Ще бъдат приемем за масови спорт всички деца в посочената....''
А?