Шумен и Спартак 1919 няма да играят на своите стадиони в началото на шампионата

19:58
Шумен и Спартак 1919 няма да играят на своите стадиони в началото на шампионата
Новаците в единната Б група Шумен 2010 и Спартак Плевен ще играят поне в началото домакинските си мачове извън своите градове, стана ясно днес.

Преди тегленето на жребия за новия сезон в двете професионални групи от БФС обявиха, че ще бъде направено разминаване за отборите на Шумен и Светкавица, както и на Спартак 1919 (Плевен) и Литекс, тъй като ще използват поне в началото един и същи стадион.

Спортният директор на плевенчани Мирослав Миронов потвърди за ситуацията около клуба, но гарантира, че всички в екипа работят усърдно Спартак 1919 да приема още от средата на полусезона противниците си у дома. В началото поне те обаче ще играят на стадиона в Ловеч.

Победителите в Североизточната В група Шумен 2010 също не са готови с ремонта на стадиона и ще стартират първенството на стадион Димитър Бурков в Търговище. Те са домакини в 1-ия кръг на 11-и август срещу изпадналия от А група Видима-Раковски.

Нефтохимик също беше изтеглен предварително съобразно програмата на съгражданите от Черноморец. Шейховете почват като домакини на Чавдар (Етрополе), като в същото време акулите са гости на Левски.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация