Гансо напуска Сантос

11:47
Гансо напуска Сантос
Бразилският талант Пауло Гансо вече е изиграл последния си мач за Сантос Сао Пауло, съобщи агентът му Делсир Сонда.

Атакуващият халф е спряган за трансфер в Манчестър Юнайтед и Милан. Най-вероятно обаче полузащитникът ще премине в Интернасионал, тъй като не иска да рискува мястото си в националния тим преди Мондиал 2014.

"Това е ясно, Гансо няма да играе повече за Сантос. И да, може да премине в Интернасионал. Преговарям със Сантос, за да купя целите му права", сподели Сонда.

"Гансо е натъжен от клуба. Те развиха проект за Неймар, но забравиха за Гансо. Той иска да напусне, но да остане в Бразилия поне още една година", добави импресариото.

Мениджърът на Сантос Муриси Рамальо пък сподели: "Никой не би искал да загуби Гансо, но той трябва да реши къде иска да играе. Искаме да се представи добре на Олимпиадата и да се върне при нас".

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

zidanerm
09.07.2012 13:16

Ми така е,като всички гледаха да намажат от Неймар..Него направо го забравиха.Неймар вече го гледат като легенда до имена във футбола,които са ги градили през цялата си кариера.Ако дойде в Европа,където и да е ,той няма да направи нищо.Ще бъде като един среден играч,не като звезда.А Гансо,ако бъде взет и с много усилия от него ще стане един от най-добрите плеймейкъри..Неймар има много хляб и в него,но не може ей така с два-три силни мача,два-три пъти да е бил на точното място, и хоп,веднага-най-добрият завинаги на всички времена.Неоспорван талант е това момче,но не може да го мислите за такъв идол.