Фенклубът на Лудогорец организира екскурзия до Бургас

18:10
Фенклубът на Лудогорец организира
екскурзия до Бургас
Националният фенклуб на Лудогорец с изключителното съдействие на Община Разград организира безплатен транспорт до Бургас. 5-те автобуса, осигурени от общината, ще тръгнат на 11 юли в 15 ч. от паркинга пред Средношколските общежития. Мачът е на 11-и юли с начален час 20.30 часа. Билети за мача ще се продават на касите на стадиона в Бургас.

Воденият от Ивайло Петев отбор се е устремил към трета поредна купа, която иска да прибави във витрината си. Стадион "Лазур" в Бургас се оказва щастливо място за тях, тъй като именно там спечелиха Купата на страната след обрат от 0:1 до 2:1 срещу Локомотив (Пловдив).

За новите попълнения пък това ще е първият шанс да станат част от историята на младия клуб от Лудогорието. Противник отново е коравият отбор на Локомотив (Пловдив), който пък има
възможност да прибави втора Суперкупа към успехите си.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

dzhalev_71
08.07.2012 18:29

Интересно как Локо Пловдив ще е противник като по правилник ако Шампиона на страната вземе и купата трябва да играе срещу втория отбор в класирането. Мача би трябвало да е с ЦСКА, но може би това правило не важи в нашето мило родно БФС както много други.