Страма: Не мога да кажа, че Снайдер не се продава

11:26
Страма: Не мога да кажа, че Снайдер не се продава
Наставникът на Интер Андреа Страмачони сподели, че е невъзможно да е сигурен, че Уесли Снайдер ще остане при нерадзурите.

Както е известно, миланският гранд е в процес на подмладяване, като много от звездите, спечелили требъл през 2010 година, вече се разделиха с клуба.

След като Лусио, Жулио Сезар са аут от Интер, дали Снайдер няма да ги последва.

"Вижте, разчитам много на Снайдер, но е невъзможно да твърдя, че той не е за продан. Това би превишило правомощията ми. Президентът отговаря за трансферната ни политика", заяви Страмачони.

"Само се надявам сеньор Морати да обмисли внимателно положението, ако реши да продава Уесли", допълва младият специалист.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

Martinho85
08.07.2012 20:37

Снайдер за мен си е глупак,понеже не се договори миналия сезон с Юнайтед,а остана в Интер,които последния два сезона са повече от посредствени....От както се махна Моу пълна трагедия,разпродажба на играчи,язък за качествата които има Снайдер,в този тим/нищо лично против Интер/ кариерата му залязва,а бъдещето му е или да остане до края там,или да отиде в клуб като Анжи....И в двата случая е прецакан,ама като не мисли миналия сезон така ще е....