Стойчо: Трябват ни хора, които да градят играта, надявам се Мораеш да остане

19:33
Стойчо: Трябват ни хора, които да градят играта, надявам се Мораеш да остане
Старши треньорът на ЦСКА Стойчо Младенов се надява в близките дни да пристигнат желаните от него офанзивни футболисти, които ще повишат качеството на червените в атака.

"Говори се и се пише за някаква война с ръководството, която не съществува. Нормално е един треньор да претендира за по-добри футболисти в офанзивен план. Това го нямаме, надявам се да подобряваме качеството. Не съм поставял ултиматуми. Моето желание беше до днес, до утре да имаме нови попълнения, защото времето ни притиска. До този момент новите не са пристигнали, но всичко е въпрос на преговори. Трябват ни хора, които да градят играта", коментира Стойчо Младенов пред Дарик.

ЦСКА допусна втора поредна загуба днес на лагера в Турция след 1:2 от румънския Виторул.

"Хубаво е, че имаше агресия в този мач. Умората в нашия отбор си оказва влияние. Надявам се да освежим играчите за последната контрола в Турция. Не може да говорим само за грешки в защитата. Трябва да разглеждаме отбора като цяло", каза още треньорът на ЦСКА.

"Надявам се Мораес да остане. Всичко хубаво в атака мина през него. Той изостана в подготовката, но се надявам бързо да навакса. Очаквам да играем с ФК Баку в Лига Европа, но нека да изчакаме и реванша с Мура. Но важното е нашата къща да бъде подредена", завърши Младенов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация