"Лудогорец не е аутсайдер срещу Динамо"

14:03
"Лудогорец не е аутсайдер срещу Динамо"
"Шансовете са 50-50", сподели българският национал Иван Иванов по повод сблъсъка от Шампионската лига между Динамо Загреб и шампиона на "А" група Лудогорец.

Иванов, който играе за Партизан Белград, говори обширно пред местните медии по различни въпроси, един от които беше има ли Лудогорец шанс срещу именития си съперник.

" Лудогорец е голяма изненада. Те обаче работят много добре, особено президентът им. Той е сериозен човек и всичко се прави за успеха на отбора. На Динамо Загреб няма да им е лесно срещу българския шампион. Мисля, че шансовете са 50-50. Ако след това Лудогорец се падне с Партизан, бих казал, че моят тим е по-добър. Но да не говорим повече за фаворити, във футбола често има изненади и затова трябва да сме внимателни. Най-важното е да влезем в групите на Шампионската лига", сподели бившият играч на ЦСКА.

Според него, разликата между сръбския и българския шампионат не е чак толкова голяма.

"Ако направим сравнение, няма много разлики. В България може би е по-интересно, защото има няколко тима, които се борят за титлата, докато тук те са само два. Голямото предимство на Сърбия обаче е развиването на млади играчи. Ето защо тя продава повече футболисти в Европа от България", добави Иванов.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация