Треньорът на Светкавица посвети първата победа в контролите на новите спонсори

13:22
Треньорът на Светкавица
посвети първата победа в
контролите на новите спонсори
Старши треньорът на Светкавица Търговище Пламен Донев заяви, че посвещава първата победа в контролите на отбора за новия сезон на новите собственици. Както е известно, вчера Светкавица се наложи с 1:0 при гостуването си на Спартак (Варна). Единственото попадение реализира намиращият се на проби Халил Реджеб в последната минута на двубоя.

"Нашите нови спонсори работят в сферата на енергийния бизнес, а вчера беше именно Ден на Енергетика. Затова искам да ги поздравя с празника и да им посветя победата. Всички в
Търговище са щастливи, че те повярваха в проекта на нашия клуб", обясни Пламен Донев.

Както е известно, фирмата ЕМУ АД, занимаваща се с изграждане на електрически системи, пое издръжката на клуба. Собствениците й са от Търговище, но от доста години имат проекти зад граница.

В Светкавица вече тренира и юношата на Славия Божидар Васев, който през пролетта риташе за Черноморец (Поморие). Васев е на проби там от три дни и вече стана ясно, че ще му бъде предложено място в тима. Пламен Донев търси още един централен нападател и завършва със селекцията. В средата на юли отборът заминава на лагер в Банско, където ще участва в турнир и ще играе още три допълнителни контролни срещи.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация