Анчелоти сключи сделка с Абрамович да поеме Челси

14:37
Анчелоти сключи сделка с Абрамович да поеме Челси
Наставникът на италианския гранд Милан Карло Анчелоти е сключил споразумение със собственика на Челси Роман Абрамович да поеме лондонския тим през идното лято. Той ще замени Гуус Хидинк начело на "сините", който е на поста до месец юни, а след това ще се отдаде на работата си като селекционер на Русия.

Анчелоти вече бе спряган за мениджър на Челси, когато ,от поста бе освободен Луиш Фелипе Сколари, но италианския наставник не бе склонен да напусне "росонерите" в средата на сезона.

Споразумението, което Анчелоти и Абрамович са сключили, осигурява 5.8 милиона паунда за треньора срещу три годишен договор за оставане на "Стамфорд Бридж", който ще бъде подписан през юни.

Единствената пречка пред завършването на сделката е евентуалната компенсация, която могат да поискат от страна на Милан за наставника, който има договор с клуба за още една година.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

stoqn_maradona
11.04.2009 16:01

ей kampro земи се осъзнай...Жозе милеел за Челси... *joking* ти май си някаде около 12-13 годишно момченце май или си наивен като такова...Май не си чувал изявленията му пред медиите,в които казва че съжалява че не е напуснал Челси по-рано...Земете се осъзнайте вече и мислете преди да пишете нещо...

kampro
09.04.2009 17:34

Оффффффффф,глупости на търкалета,този чичко няма никакви кой ззнае какви успехи като треньор.Дано да е само слух,че ще го псувам зверски яко.Да си върнем Жозе той милее за Челси

Dragon36
09.04.2009 15:24

Дано да е за добре.Сега да дойде за наш наставник Франк Рийкард и догодина сме непобедими!Forza Milan *thumb_up*

beckham_07
09.04.2009 15:20

Оле оле.Челси не си вземат поука.Как ще вземат Анчелоти?Тоя треньор унищужава футболисти.Направи Ривалдо на нищо преди време.Сега е на път да направи същото и с Роналдиньо.Ще го уволнят по-рано и от Луиш Фелипе Сколари.Според моето мнение Анчелоти въобще не е за английския футбол и ще има много трудности на Албиона!!!!!!!