"Титан" провали трансфера на Мораеш, бразилци водят червената атака

08:21
"Титан" провали трансфера на Мораеш, бразилци водят червената атака
Най-интересното в пресата днес:

"Титан" провали трансфера на Мораеш

Според “7 дни спорт” шефовете на ЦСКА са провалили трансфера на Мораеш в Металург Донецк. В последния момент босовете са поискали по-голяма сума за правата на Жуниор и това е отказало украинците, които са били готови да дадат 2 милиона евро за правата му.

Платини отново в ЦСКА

Мишел Платини е спазарен за ЦСКА като в посока Динамо Букурещ ще замине Борис Галчев, а червените ще доплатят и 500 000 евро, пише “7 дни спорт”. Така може Платини да оформи бразилски тандем с Мораеш в атаката на армейците.

Младенов недоволен

В “Тема Спорт” водеща е ситуацията около ЦСКА като изданието набляга на недоволството от страна на Стойчо Младенов относно селекцията и новия италиански ръководител в тима. “Меридиан мач” и “7 дни спорт” също отделят внимание на проблемите при червените.

Лудогорец се точи на Динамо

В Лудогорец са оптимисти за предстоящите битки с Динамо Загреб в шампионската лига. Новото попълнение на разградчани Кайсара е на мнение, че зелените ще отстранят хърватите, а наставникът Петев вижда тима си напред в турнира, двамата са цитирани от “Тема Спорт”.

Булевард

За да коментирате, трябва да сте регистриран потребител!

Регистрация

Коментари

tapaka2222
05.07.2012 08:59

Е то бива бива тез пернишки мастии ама то прекаляват мишел и жуниор се върнаха добре е значи време е да си ходят ся тез риби селски